Whiteangel
Yeni Üye
Merhaba dostlar, ben şuan 21 yaşındayım ve yaklaşık 5 yıldır pmo yapıyorum. Kendimden bahsetmem gerekirse Yök atlas da hemen hemen her bölümde ilk 3 de olan bir vakıf üniversitesinde okuyorum, iyi ve ilgili bir ailem ve 2 yıllık düzenli bir ilişkim var(ikimiz de evlilik öncesi ilişkiye girmek istemediğimizden aramızdaki ilişki sadece duygusal). 6 Şubat depremlerinde de evim yıkıldı ama çok şükür ki ailemden birini kaybetmedim. Özellikle o süreçten sonra YKS'ye hazırlık sürecinde ve sonrasında PMO sıklığım iyice arttı. Neverfap topluluğu ile tanışıp PMO'nun zihnime ve bedenime ne kadar zarar verdiğini de öğendim. Lakin, PMO'yu bırakma teşebbüslerimin hiçbirinde başarılı olamadım en fazla sürdürebildiğim süreç 5 gün sürdü arkadaşlar. Ben gerçekten özellikle son sıralarda kendimden nefret etmeye ve hayattaki bir çok şeyin anlamsız geldiği bir sürece girdim. Buraya da bir süredir hikayelerini okuduğum ve takdir ettiğim abilerimden ve kardeşlerimden yardım alabilmek için yazıyorum. Süreciniz daim olsun...