Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pmo-Da Dikkat Ettiğim Şeyler

Aze-xLeNoNz

Ay Yolcusu
Katılım
16 Kas 2021
Mesajlar
33
Tepki puanı
44
Puanları
21
Konum
Azərbaycan
Önemli: Bir insan PMO yu bıraktığında 1 ve 2 ayların sonlarında çok zorlanacaktır bundada PMO yu aklınıza bile getirmemeniz lazım çünkü zamanında mastürbasyon yaptığınız için dopamin artmıştır demektir kısacası ne kadar yıldır mastürbasyon yaptınızsa ve bu süreyi uzattığınızda dopamini artırmışsınız demektir Pmo yu 1 ve 2 ay aklınıza bile getirmemelisiniz dikkat etmelisiniz çünkü bende eskiden 1 ay tuttum ama ondan sonra öyle bir istek gelmiştiki direk bozdum düşünmeden yani kısacası zamanı çoğalttıkça Pmo dahada zorlaşır bu yüzden şu yöntemlerden : "Ilık suyla duş alın, "Müslümansanız namaza başlıyabilirsiniz, "Gece ayaklarınız açık bir şekilde uyuyun, "Boş durmayın hiçbir zaman-(dışarıda vakit geçirin veya evdekilerle sohbet konu açın sohbet ede bilirsiniz), "Aşırı yemek yemeyin,
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
903
Tepki puanı
2,168
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
Aklımıza bile getirmememiz yanlış bir düşünce. Bu alışkanlık değil bağımlılık. Öyle aklıma getirmeyim , unuturum, geçer gibi bir olay olmaz. İlk önce bakışı değiştirmelisin. PMO senin için zevkli bir şey ise istediğin kadar uzak dur sonunda irade patlar. Tetikleyici durumların (bazıları hariç) üstüne gitmek gerekir. Sigara kahve örneği iyi bi örnek. Sigara bırakan adam kahve aklıma sigara getiriyor diye icmesin mi? Neye baktığın değil nasıl baktığın önemli.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst