Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pmo Sınav Sürecimi Berbat Etti

deadmanshoes

Yeni Fapstronot
İlk mezun senemdeyim. Dönemin başından beri sürekli ders çalışmayı erteledim ve kendimi rahatlatmak için maalesef bu yola başvurdum ve yeni yeni aklım başıma geldi şuan 30 gün gibi bir sürem var. Bu illetten sonsuza kadar kurtulmam ve kalan sürede sınavda az da olsa bir başarı göstermem için neler önerirsiniz dostlar? Benimle aynı süreçten geçen veya geçmiş kişiler var mı?

oldschool

Hapishaneden Kaçan Savaşçı
Meydan Okuma Rozeti
Sürecin için tebrikler. Umarım başarılı bir şekilde ilerlersin. Eğer bilgi seviyeni arttırırsan bu düşmanı daha iyi tanırsın ve pusuya düşme ihtimalini de yok edersin. Bunu da bilgi seviyeni arttırarak yapabilirisin.

Baş ucu kitabın PBKY olsun. Neredeyse tüm konulara hakim olmalısın. Senin için su gibi olmalı bir sorduğu anda anında cevap verebilmelisin.

Youtube NeverFap Akademi videoları ise emkek gibi olacak bunları bitirdiğinde çelik gibi olacağına eminim.

deadmanshoes

Yeni Fapstronot
Sürecin için tebrikler. Umarım başarılı bir şekilde ilerlersin. Eğer bilgi seviyeni arttırırsan bu düşmanı daha iyi tanırsın ve pusuya düşme ihtimalini de yok edersin. Bunu da bilgi seviyeni arttırarak yapabilirisin.

Baş ucu kitabın PBKY olsun. Neredeyse tüm konulara hakim olmalısın. Senin için su gibi olmalı bir sorduğu anda anında cevap verebilmelisin.

Youtube NeverFap Akademi videoları ise emkek gibi olacak bunları bitirdiğinde çelik gibi olacağına eminim.
Teşekkürler hocam

Eren11

Yks Fatihi
İlk mezun senemdeyim. Dönemin başından beri sürekli ders çalışmayı erteledim ve kendimi rahatlatmak için maalesef bu yola başvurdum ve yeni yeni aklım başıma geldi şuan 30 gün gibi bir sürem var. Bu illetten sonsuza kadar kurtulmam ve kalan sürede sınavda az da olsa bir başarı göstermem için neler önerirsiniz dostlar? Benimle aynı süreçten geçen veya geçmiş kişiler var mı?
hala zamanın varken bu süreye odaklan derim. değiştiremeyeceğin şeyler için de pişmanlık duymamaya çalış ne kadar zor olsa da ama bunu başarabilirsin. fiziksel olarak da kendini yorarsan hiç istek bile gelmiyor. sürecinde başarılar diliyorum.

deadmanshoes

Yeni Fapstronot
hala zamanın varken bu süreye odaklan derim. değiştiremeyeceğin şeyler için de pişmanlık duymamaya çalış ne kadar zor olsa da ama bunu başarabilirsin. fiziksel olarak da kendini yorarsan hiç istek bile gelmiyor. sürecinde başarılar diliyorum.
Çok teşekkürler

JailBreak

Venüs Yolcusu

Benim de sınav senem, başta çok yattım ancak sınavın ne olduğu belli, Tyt + Ayt 200 soru, senin kapasiten, geçmiş öğrenim durumun, öğrenme hızın vs. yapabilir misin yapamaz mısın bunu sen biliyorsun. Masanın başına oturmak zor ama bir de sen hedefini düzgün koyamazsan daha da zor. 1 ay harbiden iyi zaman, bu illeti hemen bırak ve seni masaya oturtacak bir hedef koy kendine.

Yukarıda yazdıklarım benim için işe yaradı, umarım senin için de işe yarar.
Başarılar kral 👑

Son düzenleme:

UyKuSuZuM

Mars Yolcusu
Yks ile ilgili bir aylık meydan okuma oluşturacak baba yiğit lazım

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6