Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Protein Tozu Için Yardıma Ihtiyacım Var

tatakae

Yeni Üye
Evet, protein tozu için yardıma ihtiyacım var
Önceden whey 3 matrix hardline ve supplementler İngiltere menşeli whey proteini kullandım ancak fiyatları şuan için çok pahalı geliyor. 2 bin TL 30 servislileri
Ailemle yaşıyorum ve biraz sorun ediyorlar.
Ev yemeklerinden yeterli protein alamıyorum. Gün içinde çok aktifim ancak Spor yaptığım zamanlar protein yeterli gelmiyor. Bundan dolayı sizden uygun protein kaynağı veyahut protein tozu önerisi isteyeceğim.

DexterMorgan_

Ay Yolcusu
Proteinocean sitesinden kampanya indirimler kovalayabilirsin genelde o sitede lansman ürünler oluyor uyguna bulabilirsin belki onun dışında da benim fikrim ana yemek tavuktur ettir artık gücün neye yetiyosa öyle gerçek besin alsan daha iyi ilk basta tabii senin bileceğin iş , başarılar

mky

Yeni Üye
Protein alımı için bir tavukçuya gidip kendine göğüs eti hazırlatabilirsin. Kilosu yaklaşık 150TL. Günde 400 gram tüketsen 100 grama yakın protein almış olursun. 400 gram tavuk göğsü 60TL gibi bir fiyata denk gelir. Kasabın derisini alıp temizleyebilir ve kuşbaşı, fileto kesim yapabilir.
Yine de protein tozu markası istersen yerli üretim olan SSN'i önerebilirim. Fiyatları uygun. %25'lik kodlarıyla çok daha indirimli hale geliyor. Kalite ve güvenilirlik konusunda kusursuz olmasa da yeterli seviyede.
Ek olarak: supplementlere ayırdığın bütçeyi arttırırsan Commander Nutrition'u incelemeni tavsiye ederim. Kalite ve güvenilirlik konusunda üst seviyede olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben artık bu markayı tercih edeceğim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6