dewfrap
Yeni Fapstronot
Herkese 45. Günden merhaba hayatımın en büyük rekorundayım hatta en büyük rekorumu ikiye katladım ama işler yolunda gitmiyor. Üniversite , kaldığım yer gibi sıkıntılar beni bunalıma soktu gidip eskortlarla konuşmaya başladım gitmediğim halde paramı onlara kaptırdım . Ne kadar saçma sapan böyle haraketler yapsamda Nofapi bozmadım. Dayımın tavsiyesi sonrası Psikiyatriye gitmeye karar verdim dün konuştuktan sonra bana ağır depresyon teşhisi koydu üstelik antidepresan yazdı daha önce hiç kullanmadım defalarca depresyona girdiğim halde . Bu cumartesi birdaha görüşme yapacağız ilk buluşmamız olmasına rağmen adama Nofap , Kırmızı hap gibi hayatımda önemli gördüğüm görüşlerden bahsettim adam daha önce duymamış belliki beni biraz dinledikten sonra bu doğru değil doğaya karşı partnerin yok ise masturbasyon yapıp boşalman lazım şuan yaşından ötürü libidon tavanda olucak boşalman lazım dedi . Antidepresan kullanmak istemiyorum birdahaki görüşmemizdede bunu ona söyleceğim üstelik ne kadar bana katılmasada ben Nofapede devam etmek istiyorum. Evet görüldüğü gibi Nofap mental açıdan bana pek iyi gelmemiş ama ekrana bakıp yada fantazi yapıp asılmak bana çok ezikçe bir haram geliyor . Bana Antidepresan, Psikiyatri, Nofap ile ilgili tavsiyeler verirseniz sevinirim .