zümrütAnka
Venüs Yolcusu
Arkadaşlar merhaba , şimdi son zamanlarda eskiye göre anksiyetem azaldı daha çok sosyaleşiyorum otobüste market nerede olursa olsun konuşuyorum mantık aramıyorrum ama şunu farkettim. Mesala evden çarşıya çıkacağım işimi halletmek iicn denk gelirse kızlarla da konuşmak evde den çıkmadan benim midem bir farklılık oluyor hani karnımın üstünde midem bulanıyor , istifa bile ediyorum bazen .
Tanımadığım insanlarla konuştuğum zaman mutlu oluyorum, telefonda flim izlemekten daha keyifli ben için ödül ama bazen aksiyon alamıyorum
Nedeni piskolojik etkileri fizyolojik oluyor
Bilinç altı terapistine gitmem nasıl olur
Bir fikir geliyor onunla birlikte duygular devreye giriyor duygular ne kadar güçlü olursa eyleme geçmen hızlanıyor veya eylemi erteliyorsun
Tanımadığın kızın yanına gitmek olabilir
Veya çok yorgun olduğun bir gün o son yapman gereken görevi yapman lazim burda da aynı şekilde duygular devreye giriyor
Tanımadığım insanlarla konuştuğum zaman mutlu oluyorum, telefonda flim izlemekten daha keyifli ben için ödül ama bazen aksiyon alamıyorum
Nedeni piskolojik etkileri fizyolojik oluyor
Bilinç altı terapistine gitmem nasıl olur
Bir fikir geliyor onunla birlikte duygular devreye giriyor duygular ne kadar güçlü olursa eyleme geçmen hızlanıyor veya eylemi erteliyorsun
Tanımadığın kızın yanına gitmek olabilir
Veya çok yorgun olduğun bir gün o son yapman gereken görevi yapman lazim burda da aynı şekilde duygular devreye giriyor