jimhalpert
Yeni Fapstronot
Dostlar yaklaşık 11 senedir bağımlıyım. Maksimum 45 gün gördüm o da bilinçsiz. Bu sürçlerim boyunca en çok istediğim şey beynimin biraz daha temizlenmesi ve okul derslerine iyi çalışıp başarılı olmaktı. Asla istediğim başarıyı elde edemedim. Şuanda veterinerlik okuyorum 7.senem 8.seneye de uzattım. Çalışıyorum ama beynim artık kevgire dönmüş durumda. Ne ezber yapabiliyorum ne başka bir şey. Defalarca intiharı düşündüm. Bunlarla beraber sosyal anksiyetem de çok fazla. 15 seans falan psikoterapiye gittim. Hala da devam ediyor. Açık konuşmak gerekirse bir faydasını görmedim. Düşüncelerime olan tutumumu biraz değiştirdi ama bu hareketlerime davranışlarıma bir katkı sağlamadı. Hala stresli zamanlarımda aklım pmoya kayıyor. Hala düzenli çalışamıyorum.Yaş 25 oldu ailemin beklentileri var kız arkadaşımın beklentisi var ama ben bitirebilecek miyim okulu bilmiyorum. Bitiremezsem de ne işi yaparım bilmiyorum.
Kendimle alakalı boş hayaller kuran bir çocuktum. Hep en iyi olmak isteyen,ilgi odağı olmak isteyen birisiydim içten içe. Artık boş hayaller kurmaya vakit kalmadı. İlaçlar falan da kullandım bir süre ama bir işe yaramadı. Beynimi bu cinsel saplantılardan kurtaramıyorum. Gün içinde kafamın içinde sürekli bir savaş var. Sürekli saçma düşünceler fışkırıyor ve yaptığım işe odaklanamıyorum. Yıllar geçtikçe çevremdekilerden geri kaldıkça kıskanmaya başladım iyice moralim bozulmaya başladı. İbadet etmeye çalışıyorum. Mücadeleye devam ediyorum ama bir sonuca ulaşabilecek miyim bilmiyorum. Çeşitli kendine yardım kitapları okudum,videolar izledim. Sorunum ne bilmiyorum..
Kendimle alakalı boş hayaller kuran bir çocuktum. Hep en iyi olmak isteyen,ilgi odağı olmak isteyen birisiydim içten içe. Artık boş hayaller kurmaya vakit kalmadı. İlaçlar falan da kullandım bir süre ama bir işe yaramadı. Beynimi bu cinsel saplantılardan kurtaramıyorum. Gün içinde kafamın içinde sürekli bir savaş var. Sürekli saçma düşünceler fışkırıyor ve yaptığım işe odaklanamıyorum. Yıllar geçtikçe çevremdekilerden geri kaldıkça kıskanmaya başladım iyice moralim bozulmaya başladı. İbadet etmeye çalışıyorum. Mücadeleye devam ediyorum ama bir sonuca ulaşabilecek miyim bilmiyorum. Çeşitli kendine yardım kitapları okudum,videolar izledim. Sorunum ne bilmiyorum..