Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Soru Sor >>>

NeverFap hakkında sormak istediğiniz soruları buradan sorabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Red Pill'ı Bitiriyorum...

Loner

Yalnız Adam
Öncelikle merhabalar, iki yıl gibi bir süre Red Pill okudum, sebebi ise hayatımı ve ilişkilerimi düzeltecek olduğuna inanmıştım. Böyle bir akımın hayatımı böyle dip bir noktaya getireceğini hiç düşünmedim. Birkaç doğru nokta haricinde Red Pill hiçbir işe yaramaz. Hele kadınlarla aram iyi olsun diye Red Pill okuyorsanız size ve yanınızda olacak insana iyi şanslar.

Red Pill'ın doğru olduğu iki nokta biri insanlara değil, kendinize odaklanın kısmı; bir diğeri ise sonsuza kadar süren aşklar yoktur kısmı. Onun dışında shit-test, frame, alfa erkeği muhabbeti falan saçmalığın dibi. Erkeği üstün ve ödül gibi gösterip, kadınların bizi hak ettiğine ve kadını düşük seviyede gösteren, yok efendim masküleniteymiş, yok işte p*ç erkek olmakmış. Bunlarla beyninizi yıkamayın dostlarım, bakımsızsanız kendinize bakın; cahilseniz gidin kitap okuyun, dünyayı görün, araştırın; kiloluysanız gidin kilo verin. Hayatınıza ve doğru kişi olmaya odaklanın, 10 kere date'e çıkıp da hüsranla sonuçlanacak yapmacık ilişkiler değil, 1 kere değer verdiğiniz biriyle kendiniz olarak çıkın. Doğru insan bizi bulur mu bulmaz mı bilemem ama hiç değilse kendimize karşı doğru olalım. Efendi biriyseniz kendinizi p*ç yapmaya çalışmaktan daha saçma bir şey yok.

Bu akıma harcadığım vakitten ötürü kendimden sadece iğreniyorum. Çok arkadaşımı kaybettim ilişki ayağına. Sizi anlamayan bir sevgilidense, sizi anlayan bir arkadaş, bir dost her şeyden iyidir. En güzel ilişkiler kendiniz olduğunuz ve zamana bırakılarak arkadaş temelinden yürüyen ilişkilerdir.

Esenlikle kalın, kendiniz olun...

JakeDunn

Emekli Moderatör
Web Sitesi
neverfapturkiye.com
Öncelikle merhabalar, iki yıl gibi bir süre Red Pill okudum, sebebi ise hayatımı ve ilişkilerimi düzeltecek olduğuna inanmıştım. Böyle bir akımın hayatımı böyle dip bir noktaya getireceğini hiç düşünmedim. Birkaç doğru nokta haricinde Red Pill hiçbir işe yaramaz. Hele kadınlarla aram iyi olsun diye Red Pill okuyorsanız size ve yanınızda olacak insana iyi şanslar.

Red Pill'ın doğru olduğu iki nokta biri insanlara değil, kendinize odaklanın kısmı; bir diğeri ise sonsuza kadar süren aşklar yoktur kısmı. Onun dışında shit-test, frame, alfa erkeği muhabbeti falan saçmalığın dibi. Erkeği üstün ve ödül gibi gösterip, kadınların bizi hak ettiğine ve kadını düşük seviyede gösteren, yok efendim masküleniteymiş, yok işte p*ç erkek olmakmış. Bunlarla beyninizi yıkamayın dostlarım, bakımsızsanız kendinize bakın; cahilseniz gidin kitap okuyun, dünyayı görün, araştırın; kiloluysanız gidin kilo verin. Hayatınıza ve doğru kişi olmaya odaklanın, 10 kere date'e çıkıp da hüsranla sonuçlanacak yapmacık ilişkiler değil, 1 kere değer verdiğiniz biriyle kendiniz olarak çıkın. Doğru insan bizi bulur mu bulmaz mı bilemem ama hiç değilse kendimize karşı doğru olalım. Efendi biriyseniz kendinizi p*ç yapmaya çalışmaktan daha saçma bir şey yok.

Bu akıma harcadığım vakitten ötürü kendimden sadece iğreniyorum. Çok arkadaşımı kaybettim ilişki ayağına. Sizi anlamayan bir sevgilidense, sizi anlayan bir arkadaş, bir dost her şeyden iyidir. En güzel ilişkiler kendiniz olduğunuz ve zamana bırakılarak arkadaş temelinden yürüyen ilişkilerdir.

Red Pill'in iyi tarafını bir nevi doğru kavramışsın. İnsanlara değil kendine yönelmek. Red Pill ile PUA kavramını bir tutmuşsun. Red Pill sadece kişisel gelişimdir.(Benim edindiğim ve tecrübe ettiğim bilgiler doğrultusunda.) PUA ise sadece karşı cinse yönelik taktiklerin çıktığı bir akımdır. Red Pill okuyorum ve sağlıklı ilişkiler kuruyorum. Red Pill olayını kadınlar için yapmayın diye boşuna denmiyor. Bu tür akımların sadece iyisini olan tarafını almalısınız. Red Pill sana:
Efendi olmanı
Kaliteli birisi olmanı
Saygılı olmanı
Kendini ezdirmemeni
Kendini sevmeni
Kendini geliştirmeni ve daha fazlasını söyler. PUA saçmalığından uzaklaşmanızı tavsiye ederim.

SessizAdam

Jüpiter Yolcusu
Aga şimdi tamamen saçma demek pek doğru değil bence , neticede hayatta yansıyan şeyler bu redpillde bahsedilenler.

Ama , bak kendimizi p.ç yapmaya çalışma gibi konularda haklı olabilirsiniz. Yani bizim millette siyah-beyaz var ama grileri göremiyoruz. Alfa olacam diye insanlara karşı sert tutum takınıp etrafından uzaklaştırma gibi hatalar çok oluyor. Redpill gruplarında nedense hep g.tü kalkmış sağa sola artist artist herşeyi bilir gibi yazan tipler de çok. Yani konuyu yanlış alan çok kişi var.

Redpill , alfa beta kelimelerini kenara koyun. Sadece kendinizi geliştirmeye çabalayın derim. Hayat kadınlardan ibaret değil , onlara ihtiyacımız da yok. Bu kafaya gelirsen zaten kız işleri de kolaylaşacak çünkü kızla konuşurken ağzın sulanmayacak , bu da seni çoğu erkeğin önüne geçirir. Trp okuduğum halde bu sene setler açtığımda fark ettim ki kızları da , insanları da çoook büyütmüşüm gözümde. İnan içlerinden bazıları beş para etmez , sırf a..ı var diye göklere çıkarıyoruz.

Dostum, duygularıma tercüman olmuşsun. RedPill topluluğunu takip etmeyi bırakalı 1.5 oldu. Ve hayatım daha güzel bir yöne gitti. Doğruları var. Ama yanlışlar doğrulardan kesinlikle çok fazla. Doğrular da kendini ezdirme, kendini geliştir gibi herkes tarafından bilinen doğrular. Ama çok yanlış noktaları olduğu âşikâr.

hedonist

Ay Yolcusu
bu zamana kadar hep kadinlari ustunluk verilmisti onlar öduldu simdi biz olalim diyoruz onada katilmiyorsun .d

JakeDunn

Emekli Moderatör
Web Sitesi
neverfapturkiye.com
bu zamana kadar hep kadinlari ustunluk verilmisti onlar öduldu simdi biz olalim diyoruz onada katilmiyorsun .d
Bizim ödül olmamıza gerek yok. Hayat bir oyundan ibaret değil. Ödül olan şey hayaller için mücadeledir. Ödül olan şey uzun bir sınav yılı ardından verdiğin emeklerin karşılığını almaktır.

PHONEİX

Merkür Yolcusu

Erkeğin de kadının da iyisi de var kötüsü de işte, sırf kadınları tutan taraf da var erkekleri tutan taraf da ikisi de yanlış işte
İyi olan, dürüst olan, ahlaklı olan, yardımsever olan kazansın
Bunun genellemesi olmaz kadınlar üstün erkekler üstün diye
Erkek ve kadın birbirini tamamlamak için yaratıldı
yalnız biyoloji olarak bazı donanımsal farklar mevcuttur örneğin erkeğin idareci ve yönetici olması, kadınların daha şefkatli olması gibi gibi..

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Peki redpill dışında hayat,insan,ilişkiler,insanla ilişkiler hakkında bir hap kuruluş topluluk kanal varmı?

NarkosOnFire

Ay Yolcusu
Redpill p*ç erkek olmanı öğütlemiyor. Senin de dediğin gibi hayatının merkezine kendini koymanı öğütlüyor. Kendini koyduğun zaman da bahsettiği diğer bütün frame, shit test vs otomatik-men yapmış oluyorsun.

Bravo

Merkür Yolcusu
Rolf Dobelli - Mantıklı Düşünme Sanatı kitabında böyle bişeye değinmişti."İnsanlar her zaman popüler hastalıklara dikkat verir(Mesela şimdi korona gibi).Halbuki insanlar en çok daha kronik depresyon,okb gibi hastalıklardan muzdarip"
Yani redpillde,nofapde unutmamak lazımki sadece populer bi akım.Bunlarla yeni tanışanlar hayatlarının 180 derece değişiceklerine baya motivasyon oluyorlar.Basit bir örnek:piyango gibi şeylerden milyoner olanlardan kaçı o parayla güzel şeyler yapıyor?
İsteyen okur.Sözüm şuna ki,kitap okumak,spor gibi şeyleri hayatımıza donatmalıyımız başka yolu yok.Büyük değişimler çabuk biter.O yüzden küçük alışkanlıkları hayatımıza oturtmaya bakalım
Son zamanlarda forumda baya Napaleon Hillden yazılar görüyorum.Yazıyı onun sözüyle bitirelim
"Hiç bir başarı tesadüf ürünü değildir"

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6