notfapper
Venüs Yolcusu
Selam bu konuyu açtım çünkü bir türlü eksiğin yerini saptayamadım, hemen altıma rutin bir günümü yazayım ve buna göre değerlendirelim(bu arada bu rutini yeni oturtmaya başladım)
İlk olarak devam ettiğim kitaptan bir bölüm okurum,
2kahvaltıya geçerim,
3 ya dışarı çıkar ya satranç çalışırım
4 dışarı çıktıysam satranç , satranç çalıştıysam dışarı çıkarım,
5akşam yemeği vakti gelir,
6yemeği yer ve biraz serbest takılırım offline bilgisayar oyunları falan 45dk 1saat
Son olarak ise saat akşam 10 gibi yatarım,
Relapse olduğum kısım ya sabah ya öğlen bugün ise rüyamda çok şiddetli bir şekilde mast yaptığımı gördüm uyanınca ise krize girdim ve atlattım sonra bir daha geldi rahatlamış olan ben 2. Dalgada düştüm günlük 5 dk insta sürem var hiçbir şekilde aşamıyorum, maks. 9 gün e kadar geldim daha hala bir ile 3 gün arası gidip geliyorum, Relapse analizi geçmişi yüksek biri tavsiye verirse çok iyi olur, açıklamadığım eksik birşey varsa sorabilirsiniz genelde hergün forumu ziyaret ediyorum cevaplarım
İlk olarak devam ettiğim kitaptan bir bölüm okurum,
2kahvaltıya geçerim,
3 ya dışarı çıkar ya satranç çalışırım
4 dışarı çıktıysam satranç , satranç çalıştıysam dışarı çıkarım,
5akşam yemeği vakti gelir,
6yemeği yer ve biraz serbest takılırım offline bilgisayar oyunları falan 45dk 1saat
Son olarak ise saat akşam 10 gibi yatarım,
Relapse olduğum kısım ya sabah ya öğlen bugün ise rüyamda çok şiddetli bir şekilde mast yaptığımı gördüm uyanınca ise krize girdim ve atlattım sonra bir daha geldi rahatlamış olan ben 2. Dalgada düştüm günlük 5 dk insta sürem var hiçbir şekilde aşamıyorum, maks. 9 gün e kadar geldim daha hala bir ile 3 gün arası gidip geliyorum, Relapse analizi geçmişi yüksek biri tavsiye verirse çok iyi olur, açıklamadığım eksik birşey varsa sorabilirsiniz genelde hergün forumu ziyaret ediyorum cevaplarım