Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Saç Ekim Süreci

Dostlar selam neverfap de 11. Gündeyim ve iyileşme olsun cinsel düşüncelerin artışı ile aslında beynin kendini onarmaya başlaması olsun ilerliyorum. Şuan motor alma hayalim var doğal olarak da bunun için işe girmek gerekiyor. Ama gel gör ki ben bir saç ekim süreci yaşıyorum ve daha 4 ay oldu bu olayı az çok bilen varsa 6. Aydan sonra saçlar oturmaya başlıyor. E buradaki mesele de şu olacak ki işe girmeye kalksam veya girersem de insanlar saçıma laf etmeye başlayacak ve ben bunu istemiyorum doğal olarak . Yıllarca lise zamanlarımda bu konuda zorbalık görmüş biri olarak etkileri devam ediyor açıkçası. İnsanlarla iletişimi iyi olan biriyim ama bu konu beni cok geriye çekiyor. Yazıyı gören veya benzer şeyleri yaşayan kardeşlerim veya abilerim yardımcı olursa çok sevinirim yaş 21 bazı şeyleri erken tattık bu hayatta. Önerilere açığım ne yapmamı önerirsiniz?

Saitama 90

Yeni Üye

Kendini olduğun gibi kabul et dostum. Saçlarınla veya saçsız sen değerlisin ve seni incetecek lafları takma. Bu konu seni geriye çekmiyor. Sen kendini geriye çekiyorsun.
Saçına laf ettiler ee eee erken hayatı tanıdık de gül geç. Başkaları bugün saçına yarın yüzüne diğer gün burnuna laf edecek. O insanları bir de hayatın boyunca görmeyeceksin. Ayrıca saçların oturacakmış ilerde. Hayat boyu böyle olmayacak ki saçsız olmak kötü bir şey değil. Kabul etmediğin şey kötü oluyor. İnsanın kendisiyle barışması lazım. Umarım atlatırsın.

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
yok ya sac ektirmek oyle insanin kendiyle barismakla vs alakasi oldugunu dusunmuyorum. Bunu diyen maddi olarak gercekten iyi gozkmeyen biriyle evlnmeyi dusnrmu ? Yada bunu diyen yuzde yuz kendi gerveklryle barismis mi tum ayrntisiyla ki sac kalmis ? Ki bunun mumkunati az. Belki barissa bugun yaptigi bicok seyi yapmicak ornegin hic disardan ymk yemicek hic kafasni cevirp guzel bi kiza bakmck belki kiyafet giyemicek. Dolayisiyla ilk aklimiza geldigmz gibi dusnmeyelim. Sac ektirmek kendimize maddi olarak yaptigmz bi yatrim guzel kiyafet gibi birsey oldgnu dusunuyorum. Tabi oncelikli onemli ve elzem olan manevi yatrim ama dengede onemli.

izleyici1

Yoda
kellik !
eğer güçlü ve psikolojik olarak güçlüysen
büyük bir avantaj ve kızların arzuladığı bir erkek modelidir

ama tabi şişmansan kellik yakışmıyor

ben kelim ve bu halimi çok seviyorum
bedava saç verseler kabul etmem:)

shape1
shape2
shape3
shape4