Süreçte ilerlemekte zorluk yaşadığımdan gerçek bir günlüğe ihtiyaç duyduğumdan bu günlüğün ismini ve konseptini değiştirmek istiyorum. Artık bu günlüğün ismi savaş günlüğü.
Günlük tutma hedefim düzenli olarak belki hergün olmasada haftada min 3 gün yazmak.Buraya yazma amacım motivasyon ve dsiplin artışı yaşamak ve tersinden uzaklaşmak.
Yapmicaklarım ; -ben buraya hasta olarak geliyorum kimsenin ufkunu açma yol gösterme gibi bir misyonum yok.
Hedefler konusundaki mihenk taşıma ait görsel

10 spesifikleştirilmemiş hedef.
1.derin okuma
2.ibadet
3.okuma
4.çalışma
5.spor
6.hobi ve aktif dinlenme
7.eğlence ve aktif dinlenme
8.yazma
9.şeker ve sigara kontrol
10.uykuya hazırlık (bu normalde yatmadan 1.5 saat önce yemeyi kesmekti fakat şuan bu kontrolü daha anlamlı buldum şuan.)
Çalıştığım zaman 2 5 6 otomatik olarak iptal. 9 ve 10 kısmi olarak iptal.
Evet şuanki vaziyet pek hoş bir vaziyet değil. Gerçekten acınası bir durum ve belirtiler. Önceki konularımda da belirttiğim şekilde bunları bir hatrlamak istiyorum
-insanlara karşı utanç kaygı sosyal fobi ve kaçınma
-daydreming
-fiziksel ağrı acılar stres kaynaklı bir kısmı
-depresyon ; kalp katılaşması ve kendine yabancılaşma
-beyin sisi , bu konuda bendeki farklı komplikasyon istediğimde kendimi zorluyorum ama motor ısınıyor. Yani ağrım sızım arttığı için zorlayamıyorum , bunuda beynin dopamin sistemi bozulmaya geçtiğinden olduğunu düşünüyorum
-isteksizlik ve halsizlik
-küçüklük-büyüklük ; mizan tartıda dengesizlik ; eziklik hissinde artış
-Hafızasızlık ; dün ne yaptın desen hatırlamakta zorlanma.
-bağımlılıklarda artış ; sigara ve pmo davranışı ve buna bağlı içe kapanma.
-bulunduğum şartların bende huzursuzluk hissettirmesi ve radikal değişim beklentisinin artması hatalarla beraber , stres faktörü
Amacım öncelikle stresi azaltmak , bunun içinde ihtimalleri daraltmak. Akabinde de bağımlılıkların üstüne gitmek bu konuda bilinçlenip. Sonrasında da gerilemeyi duraklatmak.