Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sertleşme Bozukluğu Ve Hafif Ağrı

Mahir Kara

Yeni Fapstronot
Merhaba değerli forum üyeleri.Sizlere sorum cinsel sağlık üzerine olacak.Önceki yazılarda kendimden az çok bahsetmiştim , bilmeyenler için şu an sürecimde 2 ayı geride koydum ve ileriliyorum.5 yıllık bir bağımlılığım vardı günde 1 defa pmo yapıyordum max. 2(oda çok nadiren 3 kez filan olmuştur) , sonra git gide azaltmaya başladım 2 günde bir , 3 günde....ve s.Ama mastürbasyonu yaparken kayganlaştırıcı kullanmıyordum , travmatik mastürbasyon yapıyordum , kendimi bir yerlere sürterek orgazma ulaşmaya çalışıyordum.

Bir keresinde 1 gün önce mast. yapmama rağmen kendimi yine boşaltıp zevk almaya zorluyordum fakat yeterli sperm birikmemişti ama ben yapmaya devam ettim ( sıvazlayarak) , yaparken acıyordu ama ben aldırmıyordum sonundakı hazza odaklanmıştım ve sonunda boşaldım hafif acı ile.

Şimdi 19 yaşındayım ve sertleşme bozukluğu yaşıyorum bundan başka birde erekte olurken hafif ağrı hissediyorum fakat şiddetli değil.Sürecimin başlarından bu yana sertleşme bozukluğum azda olsa iyileşti fakat tamamen gitmedi.TMS yaparken penisteki sinire hasar vermemden korkuyorum.Bu sabah rüyalandım ve sonra uykudayken yine erekte oldum fakat acıyordu ( hani peniste sperm az olur ağrır ya) , sanki sperm yetersizliği yaşıyorum.

Süreçle kendiliğinden geçermi ? Yoksa doktora görünmem şartmı?

kral6666

Yoda
Bir üroloğa görün mutlaka ilk günler belki normal olabilir ama 2 ay geçti hala acı oluyor diyorsun belki başka bir sıkıntı olabilir.

Mahir Kara

Yeni Fapstronot
Bir üroloğa görün mutlaka ilk günler belki normal olabilir ama 2 ay geçti hala acı oluyor diyorsun belki başka bir sıkıntı olabilir.
ChatGptye sordum , ciddi bir hasar yok diyor , 3-6 ay arası eğer geçmezse bir uroloğa görünmemi önerdi.

Ama ben yine bi görüneyim.

kral6666

Yoda
ChatGptye sordum , ciddi bir hasar yok diyor , 3-6 ay arası eğer geçmezse bir uroloğa görünmemi önerdi.

Ama ben yine bi görüneyim.
Chatgpt senin şikayetlerin doğrultusunda bir cevap verir dostum bağlayıcı bir niteliği yok çünkü elinde sadece senin verdiğin veri var.
Ne kan,ne idrar ne de ultrason görüntüsü var o yüzden sen bir an önce dediğin gibi bir görün.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6