muratkavurka555
Yeni Üye
Sevgilimin annesiyle ilk tanıştığım zaman benim düzgün bir insan olduğumu gördü. Ancak gittikten sonra annesi sevgilime "Onu engelle, uzak dur ondan" demişti. Ama ben kesinlikle normal, zararsız biri olduğumu biliyor. İkinci karşılaşmamızda, kızının suçu olmasına rağmen bir olayda kendimi suçladım,(Kızın suçu derken, aslında olayın suçla hiçbir alakası yok. Sadece buluştuk. Buluştuğumuzda rahat olsun diye ve ailesi kızmasın diye, ‘Kızınızı buluşmaya ben zorladım, normalde asla buluşmazdı’ gibi şeyler söyledim. Yani anlayacağınız, suç dediğim şey bile aslında bir suç değil.) ama hiç suçum yoktu. Sevgilim rahat olsun diye yani sevdiğimi ve bir nevi öyle bir olayda susmayarak bile gösterdim. Sonra bir gün gizli görüşüyorduk, yanımda duruyor ve annesi öğrendi. Annesi arayıp "Bir şey yaptı mı, kızım?" dedi. Kız kendisi geldiğini, kendi isteğiyle geldiğini söyledi ve benim de öyle bir şey yapmayacağımı biliyor. Ama izinsiz bir şey yapmışım gibi söylemesi, çok kırdı. Dönerken eve gidince "Anne ben gittim, sevgilim bir şey yapmadı" demesine rağmen kız "O seni manipüle etmiş, kandırmış" diyerek full beni suçladılar. Hatta nasıl suçladılar bilmiyorum ama ortak bir arkadaşımız vardı ve o arkadaşın annesi sevgilimin annesiyle arktı. Artık nasıl suçladılarsa bir gün kıza yazdığım zaman "Naber kanka, yazdım" ve bir daha yazmadım. Annesi sevgilimin annesine "O çocuk kızının hesabını kullanıyor, çıkarın kapatın, hesabı başka kızlara falan yazar" demişti. O zaman bile çok kırıldım. Ne yapsam, ne yapsam, konuşmama izin vermiyor ve durmadan hep suçlu ben oluyorum. Ne yaparsam yapayım, ailesi kızıı benden uzak tutmaya çalışıyor. Cidden bu durumdan bıktım. Yaşımızda küçük olduğu için belki böyle davranıyorlar(18 yaşında değiliz ama küçük değiliz,) ama cidden böyle yapmalarına gerek yok. Beni, sanki tacizci, sapık gibi davraniyorlar Hatta bir kere onlara gittiğimde annesi bizi görmüştü. 2-3 hafta konuşamadık. Annesi benim hakkımda "O çocuğun kolunda kesikler görmüştüm, bira ya da esrar kokuyordu" demişti. Bu söyledikleri doğru değil, ne alkol, ne esrar, ne de kendime zarar veriyorum. Neden böyle söylediklerini bilmiyorum ama kısacası gördüğüm muamele bu ve bundan cidden bıktım. Ve şunu da eklemek istedim: Neden ayırmak istiyorsun, düzgün bir çocuk dediği zaman, kız günlerce bunu demişti ve durmadan tek şunu diyorlar: "İleride bizi anlarsın." Bence bunu diyecek bir şey bulamadıkları için söylüyorlar diye yorumluyorum. İlk gün şöyle bir şey de yaşanmıştı: Onlar eve giderken annesi "Neden izin vermiyorsun?" dediğinde, kız "Boşver, ileride zaten daha iyilerini bulursun" demişti. Bu sözleri beni gerçekten çok üzmüştü keşke ailesinin ne düşündüğünü anlayabilisem.