Bir kaç kere tam bilmiyorum ama beş on kere önceden cidden içine çekerek içmiş diye biliyorum. Önceki haftasonu dayanamamış haftasonu almış yurda gelmeden,kaç kullanmış bilmiyorum. Bu haftasonu ise almış, cumartesi günü 8 tane içmiş saatler var arada ama.
Bence bağlantı düzeyi aşırı derecede değil çok fazla stres yapmış görünüyorsun ikinizde rahatlamaya çalışın
bu kadar sigara henüz ölümcül değil sigara hemen hemen hergün ve günlük çok fazla içenlere kaydadeğer zarar veriyor ve bırakması sandığınızdan daha kolay olabilir
sakin kafayla duruma bakın sigaraya neden ihtiyacı olduğunu düşündüğünü veya neden içtiğini bir kağıda yazsın neden içmemesi gerektiğinide bir kağıda yazsın samimi bir dille daha sonra gitsin ve onu çöpe atsın bu onu bir süre idare edecektir
Ben kendimde başlarda tek tük arkadaşlardan içerdim ve paket almam falan derdim daha sonra arkadaşlarla ortak paket girmeye başladım en son iş paket alma derecesine geldi ama mantık çerçevedinden bakımca sigara hem cebime zarar hemde karın doyurmuyor bunu biliyorum bu yüzden tıpkı haftada 1 2 haftada 1 kahve içermiş gibi bugün sigara alabilirim iyi gider diye düşünüyorum ve alıyorum içime çekiyorum ama mevzu dudak tiryakiliği .
Mesela en son pazar günü içtim 2 tane içtim ve canım şuan çekmiyor bile ama bu konuyla haşır neşir olsam sürekli , eminim daha fazla içiyor olurdum.
Bağımlı olmadığımı düşünüyorum ama bu kadar sigaranın vücuduma verdiği zarar aşşağı yukarı 1 bardak kola ila aynı