Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sigara Ve Pmo'yu Aynı Anda Bıraktım

lionessciri

Yeni Üye
Katılım
4 Şub 2021
Mesajlar
4
Tepki puanı
14
Puanları
3
Yaklaşık yarım saat önce bu iki bağımlılığa noktayı koydum. Özgür olmanın ilk adımını attığım için içimde tuhaf bir heyecan, sevinç duygusu var. Hapisten çıkmış gibi hissediyorum. PMO ve sigaranın krizlerini biliyorum ve hazırlıklıyım. 18 Ağustos 2021 benim yeniden doğuş günüm olacak.
 

lionessciri

Yeni Üye
Katılım
4 Şub 2021
Mesajlar
4
Tepki puanı
14
Puanları
3
Sigara ve PMO'suz yaklaşık 3 gün geride kaldı. Bugün nikotin krizleri azaldı, fiziksel bağımlılığın ortalama 3 gün zorladığını biliyordum zaten.

PMO'da ise bir sorun yok, aklıma gelmiyor diyebilirim. Herhalde beyin nikotine odaklandı şu sıralar :) önümüzde ki günlerde sigara ile bu isteğin yer değiştireceği aşikar. Testesteron'un yükselmesi ile PMO krizleri gelebilir ama bırakın gelsin.

Kafamın içinin biraz gerildiğini hissediyorum böyle sanki kaslar var da geriliyormuş gibi. Arada tam ortasında kaşıntı, sancı karışımı hisler ortaya çıkıyor bağımlı beynimin yiyeceğini alamayınca tepki vermesini hissetmek güzel. Anlamsız bir keyif veriyor bu bana. Zamanla güncellenecek.
 

lionessciri

Yeni Üye
Katılım
4 Şub 2021
Mesajlar
4
Tepki puanı
14
Puanları
3
6. Gün, bugün şimdiye kadar ki en zor gündü. dürtüler bir anda çok yoğun olarak baskılıyor ve beynimin deli gibi dopamin salgılamaya başladığını hissediyorum. Artık nasıl bir bağımlıydıysam en ufak seksüel içerikli hayal kurmaya başlayıp orgazmı düşünsem beynim oluk oluk dopamin salgılamaya başlıyor. Olduğum yerde sanki porno izliyormuşçasına keyif almaya başlıyorum... Hemen silkelenip düşüncelerimi değiştiriyorum ve dopamin salgılanması kesiliyor. Bu süreçte beyin ne kadar az dopamin salgılarsa o kadar çok reseptör açılacağını ve çabuk iyileşeceğimin farkındayım. Bu inanılmaz bir şey. 6 gün dopamini kesilen beynin en ufak bir dürtünün peşinden gidilmesiyle birkaç saniye içinde deli gibi keyif hormonu salgılaması çok ürkütücü bir şey! Sadece 6 gün!

Bu satırları yazarken 12-13 yıldır PMO ve 5 yıllık sigara bağımlısı birisi olarak bu iki pisliğide de aynı anda bırakışımın 7. gününe girmek üzereyim.

Dürtüler yoğunlaşmış olsa da sabah tuvalet ihtiyacına binaen oluşan ereksiyon hariç gün içerisinde ereksiyon gerçekleşmiyor. Zaten 2-3 gün dayanıp tekrar pmo'ya döndüğüm zaman bile tam ereksiyon olmadan boşalma gerçekleşiyordu. Ne kadar ağır bir bağımlı olduğumu hayal edebilirsiniz. Yazması utanç verici fakat 25 yaşında bir erkek olarak şu anda bir cinsel birliktelik yaşama durumum olsa çok büyük olasılıkla ereksiyon olamam. Olsam da birkaç saniye içinde boşalırım kız da öyle bunun derdi ne diye yüzüme bakar. Dert belli yılların en kolay ulaşılabilen bedava uyuşturucusu olan PMO.

Zamanla güncellenecek.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst