DarkNinja35
Yeni Üye
Herkese merhaba, eskiden bir konu açmıştım uzun bir süre oluyor neredeyse herşeye bağımlı olma huyumla ilgili arkadaşlar şöyle güzel bir gelisme var yaklaşık 1 yıldır forumu takip ediyorum 1 sene önce yolunda gitmeyen birşeyleri farkettim ve duzeltmem gerektiğini düşündüm aylarca başarısız oldum herşeyi aynı anda bırakmayı deneyip hepsini daha fazla tükettim nihayet kumarı 60 günü geçmiştir birakabildim pmoyu 1 haftayı geçti şuan bunu birakabildim demiyorum çünkü bir 40 günleri geçersem bıraktım diyebilirim. Size sormak istediğim sigarayı gerçekten bırakmak istiyorum ama denemelerimde 1 günü bile geçemiyorum sigara bende farklı bir şey benim mesela kalktigim gibi sigara isteğim olmuyor yada yemekten sonra içeyim diye isteğim olmuyor genelde ilk sigarami aksamustunden sonra içmeye başlıyorum gündüzleri ve öğlenleri sigara içmek hoşuma gitmiyor ama içmeye başlayınca 1 paket bitiyor. Durakta otobüs beklerken bir arkadasimi beklerken bir cafede kahve içerken hiç birşey içmesem sohbet ederken oturup düşünürken dizi izlerken sanki sigarayı bırakırsam otobüs beklemek zor kahve içip bir cafede uzun saatler geçirmek zor ve sıkıcı gelcek gibi geliyor büyük ihtimallede gelcek yada aklım beni kandırıyor. Sigarayı bırakmış arkadaşlarım varsa bu süreç nasıl işliyor bırakmaya gerçekten karar verince beni neler bekliyor sıkılacak miyim ama sonra duzelecekmi yoksa artık benim için önceden yaptığım aktiviteler mi degisecek ve kaçıncı günlerden sonra bu düşünceler değişecek aslında benim sorunum nikotinle değil diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi içmeden saatlerce bir istek hissetmiyorum ama vakit geçirmek için harika oluyor.