Düşmesem de sarsıldım, yeniden başlamıyoruz kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Hoşgeldin dostum seni tekrar burda görmek çok güzelHepinize merhabalar, oldukça kötü durumdayız öncelikle buradan başlayayım raporuma. Şunu öğrendim ne disiplin ne irade sizi kurtaracak etmendir. Kendimizi hep yapıcaz, motivasyona ihtiyacımız yok diye kandırırız ama eyleme geldi mi neredeyse hiç birimiz mücadele edemeyiz.
Sizi kurtaracak olan içsel motivasyondur. Hedefinize karşı aşırı bir bağlılık bir isteğiniz varsa gecenin köründe dahi sizi çalışmaya kaldırır. Tecrübe etmesi biraz acı oldu ama oldu en azından sizinle paylaşmaktan şeref duyarım. Siz farklı düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.
Gününüz iyi geçsin efendim, saygılar
Dostum içsel motivasyon hakkında söylediklerine sonuna kadar katılıyorum fakat içsel o motivasyonu bulmak zor bir iş sen o motivasyonu bulabildin miHepinize merhabalar, oldukça kötü durumdayız öncelikle buradan başlayayım raporuma. Şunu öğrendim ne disiplin ne irade sizi kurtaracak etmendir. Kendimizi hep yapıcaz, motivasyona ihtiyacımız yok diye kandırırız ama eyleme geldi mi neredeyse hiç birimiz mücadele edemeyiz.
Sizi kurtaracak olan içsel motivasyondur. Hedefinize karşı aşırı bir bağlılık bir isteğiniz varsa gecenin köründe dahi sizi çalışmaya kaldırır. Tecrübe etmesi biraz acı oldu ama oldu en azından sizinle paylaşmaktan şeref duyarım. Siz farklı düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.
Gününüz iyi geçsin efendim, saygılar
Gerçekten zor bir iş dediğiniz gibi, ben buldum açıkcası. Ailenizin durumu falan kötüyse, gelecek kaygınız varsa, yurt dışına çıkma gibi bir etkeniniz varsa bunlar da içsel motivasyondur. Kişiden kişiye değişir yani.Dostum içsel motivasyon hakkında söylediklerine sonuna kadar katılıyorum fakat içsel o motivasyonu bulmak zor bir iş sen o motivasyonu bulabildin mi