Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sıradan Bir Günlük

LightElectricWave

Neverfap Asayiş Amiri 👮🏼
Üst Düzey Moderatör
Hepinize merhabalar, oldukça kötü durumdayız öncelikle buradan başlayayım raporuma. Şunu öğrendim ne disiplin ne irade sizi kurtaracak etmendir. Kendimizi hep yapıcaz, motivasyona ihtiyacımız yok diye kandırırız ama eyleme geldi mi neredeyse hiç birimiz mücadele edemeyiz.

Sizi kurtaracak olan içsel motivasyondur. Hedefinize karşı aşırı bir bağlılık bir isteğiniz varsa gecenin köründe dahi sizi çalışmaya kaldırır. Tecrübe etmesi biraz acı oldu ama oldu en azından sizinle paylaşmaktan şeref duyarım. Siz farklı düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.

Gününüz iyi geçsin efendim, saygılar :)

Tekrardan hoş geldin LightElectricWave. Sana fazlasıyla katılıyorum benim için ek madde de stres yönetimidir. İnsanın kendine yaptığı eziyeti başka kimse yapmıyor. Düşüncelerin doğru yönetimi de çok önemli çünkü tüm kafa karışıkları ve yarım kalan işler sırf bu yüzden gerçekleşiyor.

kafkaslı23

Merkür Yolcusu
Hepinize merhabalar, oldukça kötü durumdayız öncelikle buradan başlayayım raporuma. Şunu öğrendim ne disiplin ne irade sizi kurtaracak etmendir. Kendimizi hep yapıcaz, motivasyona ihtiyacımız yok diye kandırırız ama eyleme geldi mi neredeyse hiç birimiz mücadele edemeyiz.

Sizi kurtaracak olan içsel motivasyondur. Hedefinize karşı aşırı bir bağlılık bir isteğiniz varsa gecenin köründe dahi sizi çalışmaya kaldırır. Tecrübe etmesi biraz acı oldu ama oldu en azından sizinle paylaşmaktan şeref duyarım. Siz farklı düşünüyorsanız belirtebilirsiniz.

Hoşgeldin dostum seni tekrar burda görmek çok güzel
Tekrar günlüğünü bekliyoruz ve yazdıklarına harfiyen katılıyorum
Bu biyandan amaçların oldumu ne olursa olsun çalışıyorsun ama bu Pmo amaçların olsa bile isteksizlik etkisi yapıyor ama bundan kurtuldukça beyin motivasyonu daha iyi çalışıyor daha çok amaçlarının gerçeklesmesini istiyorsun ve daha çok gayret ediyorsun sürecimiz daim olsun

LightElectricWave

Neverfap Asayiş Amiri 👮🏼
Üst Düzey Moderatör
Destekleriniz için çok teşekkür ederim dostlar, en ufak mesaj bile insana ne yaptığını hatırlatabiliyor.

Umarım hepimiz her ne istiyorsak onu elde ederiz, iyi süreçler :)

LightElectricWave

Neverfap Asayiş Amiri 👮🏼
Üst Düzey Moderatör
Günü gününe rapor tutmuyorum çünkü sunabileceğim hiçbir rapor yok. Sadece ne kadar süre ders çalıştığımı ve ne çalıştığımı yazabilirim. Şeker ve Pmo diyetinde değilim. Çünkü çok uzun süreler ders çalışınca sürecimde 2-3 misli daha fazla zorlanıyorum. Aşırı şekere ihtiyaç duyuyorum sanki. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Ne yapmalıyım bilimsel bir sebebi var mı yoksa psikolojik mi ?

SENSEY

Venüs Yolcusu

Dostum içsel motivasyon hakkında söylediklerine sonuna kadar katılıyorum fakat içsel o motivasyonu bulmak zor bir iş sen o motivasyonu bulabildin mi

LightElectricWave

Neverfap Asayiş Amiri 👮🏼
Üst Düzey Moderatör
Dostum içsel motivasyon hakkında söylediklerine sonuna kadar katılıyorum fakat içsel o motivasyonu bulmak zor bir iş sen o motivasyonu bulabildin mi
Gerçekten zor bir iş dediğiniz gibi, ben buldum açıkcası. Ailenizin durumu falan kötüyse, gelecek kaygınız varsa, yurt dışına çıkma gibi bir etkeniniz varsa bunlar da içsel motivasyondur. Kişiden kişiye değişir yani.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6