Sıfırladım malesef...
İlk güne girerken....
Sıfırlama sebebim basit, gün içinde çok boşa vakit geçirdim. Kendimi planlamadım, YouTube, Twitter, telegram çok boş gezindim.
Kendimde yaşadığım bir sıkıntı arama motoruna masum görünen şeyler yazmak. Mesela bir kadın yüzü ile başlayıp sonra malum yerlere kayan aramalar, gizli sekme açma ve malum iş.
Kendime nalet okumadım bu sefer. Evren boşluk kabul etmez, yapmam gerekenleri yapma cesareti göstermiyorsam, kendimi zorlamıyorsam, sıkılıp bırakıyorsam pmo ya düşmem kaçınılmaz zaten.
Ramazanın son 6 gününe giriyoruz ve bu 6 gün dostlar telefonla ilgili kullandığım tek şey forum ve işim dolayı ile watsap olacak.
--YouTube, Telegram, Twitter. Kesinlikle yasak. Girmek yok. Sıkılıp patlasam da yok. Kitap okuyacağım hedeflediğim 2 kitap var onlar bitecek inşallah.
--Her gün günlük yazmaya devam edeceğim. Günlük bana nerede başladığımı nasıl bir seyir aldığımı gösterecek.
--Günlük kendime en güzel not. Kendi kendimle rekabet ettiğim yegane alanım olacak.
--Peki hayırlı sahurlar olsun cümleten. Yarın sıkı bir yolculuk beni bekliyor. 6 gün, 6 gün zorlanacağım fakat etkisi eminim 2 hafta gibi olacak.