Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sizce Hangi Insanları Hayatımızdan Çıkarmak Kendi Iyiliğimize Olur?

Sametak256

Venüs Yolcusu
Katılım
20 Kas 2020
Mesajlar
35
Tepki puanı
104
Puanları
39
Ruhunuzun ışığını söndürenlerden,yaşama sevincinizi tüketenlerden,
Size faydadan çok zarar veren herkesten uzaklaşmak kendi iyiliğinizi düşündüğünüzü gösterir.
Bunu yapmaya hakkınız var.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
 

Hırakipret

Yeni Fapstronot
Katılım
6 Eki 2022
Mesajlar
36
Tepki puanı
25
Puanları
19
Kesinlikle bugünden sonra senin de yalman gereken kendini daha rahat ifade edebileceğin insanlarla birlikte devam etmeni tavsiye ederim yoksa sorunlar daha da büyüyor o zaman her şeyi başa sarmak istiyorsun ama olmuyor en güzeli başından kestirip atmaktır
 

Nirvana

Mars Yolcusu
Katılım
6 Kas 2020
Mesajlar
86
Tepki puanı
167
Puanları
43
Ben insanlar yüzünden psikoloji uzmanı gibi oldum hatta kendim bile ruh hastası oldum diyebilirim. Bu cümleleri yazdığına göre seninde hayatında sana zarar veren tipler var. O insanları hayatından tabi ki çıkaracaksın... Bunu sorman bile hata... Ben o kadar çok insan çıkardım ki hayatımdan emin ol sayısını bilmiyorum. Gerektiğinde benden hoşlanan kızları bile reddettim. Herşey mantık dahilinde olması lazım. Askere gittiğimde bana hayırlı teskereler yazamaya üşenen yakın arkadaşlarımı bile tek kalemde sildim... Durduk yere hakaret edeni, gelip aşırı yapışanı reddettim. Geçen yaz kpss çalışırken arkadaşlarım kaç kez telefon açtılar gel takılalım diye ama yine de reddettim... Şuan memur oldum... Eğer hayır demeyi bilmezsen başarılı olamazsın... Bir arkadaşım vardı mesela sırf canı yolda sıkılıyor diye beni arıyordu. Bende enayi gibi açıyordum adam beni can sıkıntısını gidermek için bile kullanmaya çalışan oldu ama sildim numarasını sonra cevap bile vermedim.. bu hayatta en tehlikeli 2 insan grubu vardır birincisi ikiyüzlü olanlar... İkincisi ise Arsız olanlardır. Hz Ali bir sözü vardır "Gün gelir en iyi dostun, en büyük düşmanın olur" o yüzden kimseye sırlarını anlatma mesela sana karşı koz olarak kullanır. Neler neler var bir bilsen en iyisi hep mantıklı olmak.
 

The King

Deneyimli Üye
Katılım
7 Eki 2020
Mesajlar
298
Tepki puanı
761
Puanları
160
Eğer görüştüğünüz sırada ya da ayrıldıktan sonra bir huzursuzluk hissi yaşıyorsanız oradan koşarak uzaklaşın o kişi size iyi gelmiyor demektir.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst