IskenderBurak
Jüpiter Yolcusu
- Katılım
- 28 Ocak 2022
- Mesajlar
- 201
- Tepki puanı
- 255
- Puanları
- 96
.
Son düzenleme:
Gün sayma ve boş kalma herkes bunları söylüyor ve gerçekten de çok doğru boş kalınca krizlerimizi kendimiz oluşturuyoruz relapsemin 4. Günü 4 gündür aklıma cinsellikle alakalı hiçbişey gelmedi mast diye bişeyin olduğunu unuttum resmen. çünkü sürekli işim vardı hiç düşünmeye fırsatım olmadı. 4 gündür hep dışardaydım spora falan, evdeyken de kitap okudum ders çalıştım kendime yemek yaptım sporum için protein ağırlıklı olsun diye ve telefon bakacaksam sadece bu siteye girdim çünkü illa bi yerden tetikleyici geliyor.instagrama giriyorum mesela reelslerimin %90 ı spor olmasına rağmen bi video geliyor kadın me*elerini sallıyor altına da kaybettin yazmış, tabikide hemen kapatıyorum instagramı ama bu videolar birikiyo birikiyo 3 gün sonra saçma sapan sebeplerle relapse oluyorum.Gün 2, ilk krizi atlattım bu sefer bu işi bitireceğim.
Teşekkür ederim. Bu mesajın gerçekten iyi geldi, günlüğünü kirletmemek amacıyla üstteki mesajımı siliyorumBaşarılar dostum sürecin daim olsun, süreci ne olursa olsun devam etme en kötü süreç bile relapseden daha iyidir bunu asla unutma.
Dostum takipteyim umarım bozmamışsındır nasıl gidiyorGün 8 devam, artık haftada 1 yazacağım günlüğe. Daha sonra kademe kademe 2 haftada bir 3 haftada bir tarzında devam edeceğim. Görüşmek üzere!
Sürecini hiç kirletmeden devam ilk 2-3 hafta bunlar oluyor sonra azalıyor baya o zamana kadar dayan ve sürekli bunun kriz olduğunun bilincinde ol kafanı dağıt krizler geldikten 1-2 saat sonraya kadar krize olumlu yanıt vermezsen sanki fişi çekilmiş gibi istek bi anda yok oluyor önemli olan aklına o düşünceleri getirerek olumlu yanıt vermemen başıralar dostum takipteyimSon 2 gündür aşırı derece krizler var. Libidom çok yüksek şuan durum orta üstü ama kontrolü kaybetmem an meselesi gidip soğuk duş alacağım, bir yanım PMO yap rahatla diyor bir yanım olmaz sürece devam ediyor.