leftieaf1
Mars Yolcusu
Dostum tüm hayat hikayemi buraya yazmıyorum. Ben sadece bu forumun amacı olan sorunu burada düzeltmeye çalışıyorum. Büyük sorunlarımın yanında pmo sadece bir toz olarak kalıyor. Hayat hikayemi anlatmayacağım yeri burası değil çünkü. Kısaca da anlatırsam da 5 yıl boyunca hiçbir şey yapmadan durdum. Senin çektiğin sıkıntıları sadece dillendirmiyorum. Bu hayatı sadece sen yaşamıyorsun senin ve benim gibi milyonlar var. Bir yerden başlamak gerekiyor. Herkesin başlangıç noktası farklı. Daha okuduğunu bile algılamıyorsun. Yalnız değilsin. En azından bir şeyleri hissedebiliyorsun.Spermin size hala güç verdiğini düşünüyorsanız size verilen güç değil. Siz hiç güçsüzlüğü baş dönmesini kaygıyı ruhsuzluğu içinden bir şey gelmemeyi hiç duygunun olmamasını tatmamışsınız demektir. Gerçekten benim yaşadıklarımı yaşasaydın nofap bunun yanında çocuk oyuncağı kalırdı. Üzülüyorum hala insanlar şu güne gelerek çok daha iyi hisettiğini sanıyor fakat kötünün ne olduğunu görmemişler ki iyinin ne olduğunu bilsinler. Mastürabasyon yapman hayatını yaşamana engel olmuyor. Bir zararıda yok.
Son düzenleme: