Noneverrrr+impasıbıl
Deneyimli Üye
Dostlar bu iletten kurtulan birisi var mı?
Seninki gerçekten ağırmış. Doktor nasıl bi yol izledikadeşim sen sen ol bi uzmana git gerekirse ilaç kullan kullanma diyenleri takma ihtiyacın varsa kullanıcaksın ben görebileceğin en ağır hastalardan olabilirim ama yendim sen düşün ailem 3 gün bi yerde kalmak zorundalardı bakkala gidipte ekmek alamamıştım.ama uzmanına gittim tedavimi oldum şuan sağlıklı düşünebiliyorum evet bu illet sağlıklı düşünmeni engeller kendi başına kurtulman çok zordur bunu fiziksel bi yara eksiklik gibi düşünebilirsin ağır bi yaran varsa doktorsuz olmaz.
imkanım devlet hastanesine yetti yinede iyi verim aldım aslında tedavi sadece ilaçla oldu faeklı bişi uygulamadı korktuğun şeylerin üstüne gitSeninki gerçekten ağırmış. Doktor nasıl bi yol izledi
İlaçları kullandığın dönemde beyin sosyal olayları kodlamış ama sadece ilaçla iyileşeni ilk defa duydumimkanım devlet hastanesine yetti yinede iyi verim aldım aslında tedavi sadece ilaçla oldu faeklı bişi uygulamadı korktuğun şeylerin üstüne git
gibi yada bana görevler vermedi bana doğru sağlıklı düşünebilmeyi öğretti önceden çok yanlış düşünüyomuşum ilaçları kullanmaya başladıktan sonra kendimi korktuğum şeyleri yaparken buldum işin garibi o şeyleri yapıp bitirene kadar aklıma bile gelmedi korkuğum şeyleri yapabilmiş olmam çünkü çok sıradan geldi yemek sipariş etmek otobüste yolculuk yapmak alışveriş yapmak nefes almak gibiydi ilaçları kesincede etkisi gitmedi
almıştım o rahatlığın verdiği zevki hazzı dışarıda dolaşmanın kimseyi takmamanın mutluluğunu artık kimse hiçbir insan oğlu onu benden alamazdı
izin vermezdim isteyen istediğini düşünsündü ama ne yazık ki nofap yolculuğumda hiç başarılı olamadım o beni geriye düşürüyo.
Keşke böyle düşünebilsemsosyal fobi dediğimiz şey yargılanmaktan korkmaktır dostum. bırak insanlara izin ver seni yargılasınlar. insanlar yargıladığı kişiye daha çok yakınlık hisseder böylece aranızdaki bağ da gelişir yargılanmak iyidir bırak istedikleri kadar yargılasınlar hiçbir şey olmaz.
Nasıl kurtuldun?kadeşim sen sen ol bi uzmana git gerekirse ilaç kullan kullanma diyenleri takma ihtiyacın varsa kullanıcaksın ben görebileceğin en ağır hastalardan olabilirim ama yendim sen düşün ailem 3 gün bi yerde kalmak zorundalardı bakkala gidipte ekmek alamamıştım.ama uzmanına gittim tedavimi oldum şuan sağlıklı düşünebiliyorum evet bu illet sağlıklı düşünmeni engeller kendi başına kurtulman çok zordur bunu fiziksel bi yara eksiklik gibi düşünebilirsin ağır bi yaran varsa doktorsuz olmaz.
Öncelikle içe dönüklükle, içe kapanıklıklığı ayırt etmek gerekir. İnsanlarla iletişimin normale göre azsa bunun bir anormallik olduğunu düşünüyorsan şu kitapları okumanı tavsiye ederimDostlar bu iletten kurtulan birisi var mı?