Varolej
Jüpiter Yolcusu
Bakın dostlar eğer gerçekten o instanızı, facenizi, şudur budur silecek cesarete sahip değilseniz, tetikleyicileri onaylıyorsunuz demektir. Bile isteye hayatınızda tetikleyicileri onaylıyorsanız üzgünüm ama eninde sonunda relapse kaçınılmaz olacaktır. Ben iletişim araçları dışında sadece discord kullanıyorum. Onu da iletişim aracı olarak amacına göre kullanıyorum. Onun dışında ne var ne yoksa hepsini sildim. Siz de silin. Çünkü her zaman bu tarz içerikleri, tetikleyicileri, ayartıcı şeyleri edgy dediğimiz türden olan paylaşımları yapacak zayıf insanlar olacaktır. Hatta bile isteye yapanlar da olacaktır. Tıklanma, izlenme uğruna sizi uyutacaklar, ama uyanık olun. Dinlediğiniz müziklere, izlediğiniz dizilere ve filmlere, videolara dikkat edin. En ufak bir tetikleyici bile kontrolü uçkurunuza bırakabilir. Size tavsiyem edm dinleyin, hem enerji verir hem de kafa dağıtır mutlu eder. Antidepresanlardan daha iyi bile diyebilirim. Ez cümle eğer gerçek anlamda Neverfap yolunda bir mesafe katetmek istiyorsanız sosyal medyanızı silin ve bir daha geri dönmeyin. Sizi gerçekten önemseyen, seven ve düşünen insanlar eninde sonunda bir şekilde yanınıza gelecektir. İnsanlarla iletişim için olan uygulamalarınız dışında (telefonunuzla kayıtlı olduğunuz malum uygulamalar) bir uygulamaya ihtiyacınız yok. Ve her zaman pm açıktır. Yalnız olun güçlü olun ama akıllı olun. Akıllı insanlar bu bağımlılığı birlikte yenerler. Birbirlerine güç ve ilham verirler. Bu forumda bunun için var zaten. Sıkmayın canınızı hiçbir şey sizden daha önemli değil. Dinleyin müziğinizi kopun coşun kadın mı o kendiliğinden gelecek zaten sizdeki doğal ve kendiliğinden oluşmuş olan mutluluğu görünce