chidori88
Jüpiter Yolcusu
Arkadaşlar selamlar. Ben yazın çok kötü bir dönemden geçtim. Sevgilimi ve birçok yakın arkadaşımı kaybettim. Şimdi daha iyi hissediyorum. Aylardır spor yapıyorum özgüvenim eskiden olduğu kadar dibe vurmuş değil. Normale döndüm diyebilirim. Nofap yaptığım dönemlerde de kızlara karşı daha ilgili hissediyorum. Dışarı çıkıp kendime birini bulmaya daha motive oluyorum doğruyu söylemek gerekirse. Ve rezil fantezilerimle kendimi daha da çok düşürmemek de cabası. Ama pek tecrübem olmadığı için samimi arkadaşlar edinmek veya bir kızın yanına gidip tanışmak gibi konularda hala eksiğim. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız, tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.
Bir başka derdim de özgüven konusu. Eskiden kalma bir alışkanlık olarak çok fazla depresyon şakası yapıyorum ve genel olarak kendim hakkımda çok negatif oluyorum. Çok fazla özgüvensiz konuştuğum için insanlara güzel bir imaj sunmuyorum. Genel olarak çok kötü hissetmiyorum ancak poker suratım olduğu için insanlar şaka yapıp yapmadığımı pek ayırt edemiyorlar. Sürekli kendim hakkımda kötü konuşmak istemiyorum artık. Ama bunu değiştirmek kendimde çok büyük bir şeyi değiştirmemi gerekecek. Bu konuda da yardımcı olursanız ve tavsiye verirseniz sevinirim. Herkese çok teşekkürler şimdiden
Bir başka derdim de özgüven konusu. Eskiden kalma bir alışkanlık olarak çok fazla depresyon şakası yapıyorum ve genel olarak kendim hakkımda çok negatif oluyorum. Çok fazla özgüvensiz konuştuğum için insanlara güzel bir imaj sunmuyorum. Genel olarak çok kötü hissetmiyorum ancak poker suratım olduğu için insanlar şaka yapıp yapmadığımı pek ayırt edemiyorlar. Sürekli kendim hakkımda kötü konuşmak istemiyorum artık. Ama bunu değiştirmek kendimde çok büyük bir şeyi değiştirmemi gerekecek. Bu konuda da yardımcı olursanız ve tavsiye verirseniz sevinirim. Herkese çok teşekkürler şimdiden