Sametak256
Jüpiter Yolcusu
Spor yaparken birşeyi farkettim:
Spor,hayatın küçük bir simülasyonu gibi birşey.
Hayatın içerisinde yaşayacağınız birçok duyguyu ve deneyimi spor yaparken kendi içinizde yaşıyorsunuz ve spor yapmanın birçok faydasıda var ama benim için spor yaparken elde ettiğim kazanımlar paha biçilmezdir.
Yaptığım spor aslında beni hayata hazırlıyormuş bunu yeni öğrendim.
Spor yaparken bilinçli bir şekilde yapın ve bir gözlemci olun o süreci dikkatli bir şekilde izleyin,spor ile hayat arasında benzerliklerin olduğunu sizde farkedeceksiniz.
Aslında biyolojik donanımımızın fabrika ayarlarıyla alakalı bir durum söz konusu.
Spor yaptığımda o süreçte kendi içimde yaşadığım duygular-hisler vasıtasıyla vücudum bana birşeyler anlatmaya çalışıyor,
ve vücudum bana diyorki:''İşte hayatınıda bu şekilde yaşamalısın''.
Birçok kilidi açıcak olan anahtarlar kendinizde potansiyel olarak mevcut.
"Kendinize İyi Bakın Görüceksiniz".
Spor Hayatın Bir Metaforudur:
İnsanın Fabrika Ayarları:
Spor,hayatın küçük bir simülasyonu gibi birşey.
Hayatın içerisinde yaşayacağınız birçok duyguyu ve deneyimi spor yaparken kendi içinizde yaşıyorsunuz ve spor yapmanın birçok faydasıda var ama benim için spor yaparken elde ettiğim kazanımlar paha biçilmezdir.
Yaptığım spor aslında beni hayata hazırlıyormuş bunu yeni öğrendim.
Spor yaparken bilinçli bir şekilde yapın ve bir gözlemci olun o süreci dikkatli bir şekilde izleyin,spor ile hayat arasında benzerliklerin olduğunu sizde farkedeceksiniz.
Aslında biyolojik donanımımızın fabrika ayarlarıyla alakalı bir durum söz konusu.
Spor yaptığımda o süreçte kendi içimde yaşadığım duygular-hisler vasıtasıyla vücudum bana birşeyler anlatmaya çalışıyor,
ve vücudum bana diyorki:''İşte hayatınıda bu şekilde yaşamalısın''.
Birçok kilidi açıcak olan anahtarlar kendinizde potansiyel olarak mevcut.
"Kendinize İyi Bakın Görüceksiniz".
Spor Hayatın Bir Metaforudur:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
İnsanın Fabrika Ayarları:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
Son düzenleme: