Arnold şutunganager
Yeni Üye
Aramızda daha önce su orucu yapan arkadaşlar varmı
Verilen o kilonun su ve kas içindeki glikojenin bitmesinden olduğunu biliyorum kilo vermek için değil zihin ve beden sağlığı için düşünüyorum kaç gün yaptın ve sonuç ne olduBirkaç kere yaptığım olmuştu eğer fazla kilon olduğu için denemek istiyorsan bence iyi değil daha çok zihin sağlığı için iyi olabilir diye düşünüyorum. Çünkü oruç sonrası yemek yedikten sonra tartıda yine eski kilona geliyorsun max 2 3 kilo azalma olur ama gerçek kilo değil bir iki güne yine toparlıyo. Daha iyi hissetmek için, daha iyi düşünebilmek için eğer spor yapıyorsan off günlerde arada sırada deneyebilirsin.
Valla zamanında bi üç gün kadar yapmıştım sonrasında haliyle baya bi acıkıp yemeğe girişmiştim. Ama genel olarak iyi hissediyordum 1. Gün gayet kolaydı ve ikinci günden sonra kendimi çok iyi hissetmeye başlamıştım . Kişisel olarak derinlerde yatan düşüncelerim yüzeye çıktı felan güzel birşey denenebilir dönem dönem. Beden sağlığı için zaten mükemmel vücutta ki toksin moksin hiç birşey bırakmıyor içeride.Verilen o kilonun su ve kas içindeki glikojenin bitmesinden olduğunu biliyorum kilo vermek için değil zihin ve beden sağlığı için düşünüyorum kaç gün yaptın ve sonuç ne oldu