Mehmet Kemal Öztürk
Yeni Üye
Katılıyorum
Katiliyorum
NEVERFAP AKADEMİ ŞUBAT AYI MEYDAN OKUMASI
Ekli dosyayı görüntüle 650
Evet, Şubat ayı meydan okumasıyla tekrardan birlikteyiz. Meydan okumanın amacı Şubat ayı boyunca Neverfap sürecine devam etmek, bozmamak. PMO üçlüsüne bulaşırsanız, süreç biter. Edging yaparsanız, süreç biter. Meydan okumaya katılanlar belirli tarihlerde rapor verecek ve final gününde ise meydan okumayı kazananlar "Şubat Ayı Meydan Okuması"ndan mezun olacak. Ayrıca meydan okumanın sonunda kazananları ufak ama motive edici bir ödül de bekliyor
MEYDAN OKUMAYA KATILMA: 31 Ocak Saat 23.59'da meydan okumaya alımlar kapanacaktır.
BAŞLANGIÇ: 1 Şubat 2022 [00.00]
1. RAPOR: 8 Şubat [00.00] - 9 Şubat [23.59] Arası
2. RAPOR: 15 Şubat [00.00] - 16 Şubat [23.59] Arası
FİNAL: 28 Şubat [00.00] - 1 Mart [23.59] Arası
Meydan Okumaya Katılmak İçin: Bu gönderinin altına "Katılıyorum" yazmanız gerekmektedir.
"Dopamin, katılıyorum."
"Katıldım."
"Meydan okumaya katılıyorum."
Rapor Tarihlerinde Yapmanız Gerekenler: Belirtilen tarihler arasında rapor vermeniz gerekmektedir. Bu tarihlerden sonra cevap verseniz bile meydan okumadan eleneceksiniz. Bilgi vermek için ise listede size verilen katılım numarasını da yazarak "X Numara Devam" veya "X Numara Relapse" diyerek cevap yazmanız gerek. Ayrıca "Devam" yazıp numaranızı yazmazsanız da adınız listeden silinecektir, mutlaka numarayı yazmanız gerek.
Mesela 1. Rapor tarihi olan 8 Şubat'ta ben devam ediyorsam aşağıdaki gibi rapor vereceğim.
"1 Numara Dopamin, devam."
" 1 - Devam"
"1 Numara Devam."
"Devam - 1"
MEYDAN OKUMADA YER ALAN FAPSTRONOTLAR - LİSTE
1- Samuray
2- Richard Winters
3- BloodRien
4- Lefratos
5- Kblacksmith
6- Mutiyante
7- Bitikadam