Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sürecim Ve Etkileri

Yorgunsavaşcı72

Ay Yolcusu
İyi günler diliyorum dostlarım. Şu ana kadar yakaladığım en iyi sürecimin içerisindeyim (39. Gün). Biliyorum 39 çok yüksek bir rakam değil. Ancak benim için tarihi başarı.

Birçok faydasını gördüm. Enerjide artış, kendinin insan olduğunu fark etmek. Karşı cinsi bir et parçasından ibaret değil de onun da bir insan olduğunun farkına varmak. Belirli bir cinsel yaşam oluşturmak (yani demek istediğim cinsellik şöyle şöyle yaşanmalı mesela bana göre her önüne gelenle ilişkiye girilmez.) Mentalite olarak da verimli bir dönem geçiriyorum şükür.

Sizlere asıl sorum ise fiziksel olarak özellikle cinsel anlamda pek bir fayda görememem. Aktif bir cinsel hayatım yok yakın zamanda bir cinsellik de düşünmüyorum. Ama ereksiyonumda eskiye nazaran pek bir artış yok hafif bir düzelme var ama hala tam anlamıyla erekte olamıyorum. Sabah ereksiyonları ise son 2 gündür var neler söylemek istersiniz

Kara Halfdan

Satürn Yolcusu
Tebrikler.Size shopenauer in askin metafizigi ve cinsellik uzerine kitabini okumanizi oneririm kisa bir kitap zaten kisa surede biter. Sorunuzun cevabi tahminimce eskiden oldugunun aksine tetikleyicilerden ve bu aliskanliklardan uzak durmaktan dolayi olabilir

Yorgunsavaşcı72

Ay Yolcusu
Tebrikler.Size shopenauer in askin metafizigi ve cinsellik uzerine kitabini okumanizi oneririm kisa bir kitap zaten kisa surede biter. Sorunuzun cevabi tahminimce eskiden oldugunun aksine tetikleyicilerden ve bu aliskanliklardan uzak durmaktan dolayi olabilir
Tamam da sorunda burada eskiden bağımlı iken bu sorun vardı bırakalı 41. Gün hala devam ediyor biraz düzelmesi gerekmez miydi? Ama çok da endişe etmiyorum çünkü ağır bir bağımlıydım o yüzden daha çok yol katetmem gerektiğini düşünüyorum

Kara Halfdan

Satürn Yolcusu
Tamam da sorunda burada eskiden bağımlı iken bu sorun vardı bırakalı 41. Gün hala devam ediyor biraz düzelmesi gerekmez miydi? Ama çok da endişe etmiyorum çünkü ağır bir bağımlıydım o yüzden daha çok yol katetmem gerektiğini düşünüyorum
Guzel dusunce evet zaten neverfap terimleride bu dusuncenizi dogruluyor orn flatline. Bir konusmacininda sozunu aklina getirdi "yuz yillik sikintinin olusturdugu hastalik bi gunde duzelmez" diyordu. Bu mantik benimde aklima gelir. Zor birsey gercekten surec buyuk bir emek sabir dsiplin gerektiriyor. Kolaylik dilerim

Trashsx

Ay Yolcusu
Nasıl bir bağımlılık yıllar içinde oluşup büyüyorsa bıraktığımız zaman da etkisini kaybetmemiz o denli uzun sürer/sürmelide. Vücudun eski haline, özüne dönmesi bağımlılığın süresine göre değişkenlik gösterebilir bence. Zaman içinde erekte olma sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum. Bu yolda gitmeye devam edin. Sürecinizde başarılar dilerim.

Trashsx

Ay Yolcusu
Guzel dusunce evet zaten neverfap terimleride bu dusuncenizi dogruluyor orn flatline. Bir konusmacininda sozunu aklina getirdi "yuz yillik sikintinin olusturdugu hastalik bi gunde duzelmez" diyordu. Bu mantik benimde aklima gelir. Zor birsey gercekten surec buyuk bir emek sabir dsiplin gerektiriyor. Kolaylik dilerim
Aklımı okudun dostum :D

Yorgunsavaşcı72

Ay Yolcusu
Sağol dostum sanada kolaylık dilerim

Yorgunsavaşcı72

Ay Yolcusu
Nasıl bir bağımlılık yıllar içinde oluşup büyüyorsa bıraktığımız zaman da etkisini kaybetmemiz o denli uzun sürer/sürmelide. Vücudun eski haline, özüne dönmesi bağımlılığın süresine göre değişkenlik gösterebilir bence. Zaman içinde erekte olma sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum. Bu yolda gitmeye devam edin. Sürecinizde başarılar dilerim.
Sağol dostum chatgpt 'ye sorduğumda 6-12 ay aralığında sürebileceğini söylemişti

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6