Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sürecimdeki Büyük Engel

Ozakan

Ay Yolcusu
Katılım
22 Eyl 2021
Mesajlar
48
Tepki puanı
67
Puanları
21
56 gündeydim her şey güzel gidiyordu eğlenceli ve disiplinli bir hayata sahip olmuştum. Ara sıra inişler olsada genele vurunca iyiydim, ve basketbol maçı yaparken ayağımın çapraz bağları koptu. Çizim alanında kendimi geliştirmiştim, basketbolda okulun en iyi 20 kişisi içindeydim, kitaplarımda daha derin konulara odaklanıyordum. Kız ilişkilerinde daha fazla dikkat çekiyordum ve bir kaç yürüme yapacaktım. İngilizcemi geliştiriyorum(a1 bitti ,a2 ye geçeceğim) ama bu olay yıllar önce 2 kere olmuştu ve aylarımı almıştı hatta 1 yılımı... Fiziksel olarak neredeyse en iyi kas kütleme ve bakımsal durumuma gelmiştim. Hastanede çapraz bağlar koptu deyince aman ne güzel dedim, hareketsizlikten beyin sisim arttı ilk gün dopamin orucunun içinden geçtim, en son youtube'da aradım ama yapmadım zor tuttum kendimi. Her şey yolunda giderken ,ve sınavlarıma 7-8 günüm var neyse öldürmeyen şey güçlendirir kardeş. Ayağım tamamen iyileştiğinde 90 günüm bitmiş olacak, ve bu olaydan sonra çevremde tuttuğum insanların ne kadar iki yüzlü kalitesiz olduklarını gördüm,kafa dengi biri bulamasanız bile tek olun. Boş insanlarla olmaktansa yalnız başıma, tek başıma olurum. Çevrem geniş olsun derdim ama önemi yokmuş ,hala disipline tutunmaya çalışıyorum. Çoğu zamanım bacağımı uzatarak geçsede. Çizim yaptım,ingilizce tekrar yapıp,erken kalktım,kitap okudum,şimdi biraz soru çözeceğim gerçekten ne kadar iyi olsamda şükretmedim ve bunu daha öncelerinde de yaptığımda sakatlandım gerçekten. Allahın bana her kibirlendiğimde bana ders veriyor.Bu dönemimden sağlıklı bir şekilde çıkarsam şuana kadar gelecek en iyi gelişim hikayesi olacak çok yönlü ve analizleri yanında vereceğim hafta hafta ,Yıkılmadım sallandık yıkılırsamda tekrar inşaa ederiz everallah.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Ozakan

Ay Yolcusu
Katılım
22 Eyl 2021
Mesajlar
48
Tepki puanı
67
Puanları
21
Hala kendimi toparlayamadım,öldürmeyen şeyde öldürürmüş kardeş o eski bilinç bende kalmadı ayağa kalkmaya çalışacağım.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst