Wiccan666
Merkür Yolcusu
2 yıllık sürecini bile bozanlar var aman dikkat edin hocam.300. güne az kaldı!![]()
2 yıllık sürecini bile bozanlar var aman dikkat edin hocam.300. güne az kaldı!![]()
6 yıldır nofapten haberdarsınız ve salıyorum diyorsunuz ve bu gidişle 10 yıl sonrada aynı durumda olup pişmanlık çekebilirsinizBen eski forumdan beri haberdarım, 2016-1017 den beri yaklaşık. Şu an yapıyor muyum ciddi denemelerim de oldu ama genelde salıyorum biraz
Dostum 6 yıldır nofap ta olmam adım atmadım demek değil. Pmo ya sebep olan durumların kökenine inmek için para biriktirip 1 yılı aşkın süre terapi aldım, kendi kendimi finanse ettim. Tekrar para biriktirdim Neverfap in irade kampına katıldım. Tüm bunlar hem birikim bakımından hem de bir şeyleri aşmak bakımından uzun süreçler ve nofap Felsefesinin katalizör etkisi ile cesaret edip adım attığım ve kazandığım kazanımlar. Herkesin süreci aynı işlemiyor6 yıldır nofapten haberdarsınız ve salıyorum diyorsunuz ve bu gidişle 10 yıl sonrada aynı durumda olup pişmanlık çekebilirsiniz![]()
TeşekkürlerKnk haberleri filtrelenmiş şekilde takip edebilirsin . Msla teknoloji haberleri karşına çıkmasını isteyip siyasi haberlerin çıkmaması gibi . Uyg adı "Bundle" bende barış Özcan dan görmüştüm
usta sürekli bozuyorum ya sebebi sadece stresSüreciniz nasıl gidiyor . Yazın biraz konuşalım dertleşelim
Benimki de 2 gün hadi hayırlısı??3.gün hayırlısı
aga ben 86. gündeyim ve kendimi onarılmamış hissediyorum tam onarılmayı 150. gün gibi düşünüyordum sen 260 ta tam onarılmadıysan ben de 150 de tam onarılmam çünkü ben de baya eski ve ağır bir bağımlıyım264.Gündeyim eski beni unuttum artık daha girişken ve daha özgüvenliyim. Ama hala tam onarmadığımı hissediyorum çünkü ben bu işe küçük yaşlarda başladım sandığımdan daha derin bir yapıya sahip. Coşku dönemi evresi benim için muazzamdı umarım ileri günlerde Yeni hayat evresine en kısa zamanda ulaşırım, beynimin onarması biraz daha sürebilir.
Ayrı bir yazıyla her şeyi anlattığım, yaşadığım onca şeyi bir hikaye edasıyla anlatmayı planlıyorum.Sürecinizin devamlı olmasını bekliyoruz hocam. 180.gün barajına geldiğiniz gün bizi haberdar edin ve asla bozmayın.
264.Gündeyim eski beni unuttum artık daha girişken ve daha özgüvenliyim. Ama hala tam onarmadığımı hissediyorum çünkü ben bu işe küçük yaşlarda başladım sandığımdan daha derin bir yapıya sahip. Coşku dönemi evresi benim için muazzamdı umarım ileri günlerde Yeni hayat evresine en kısa zamanda ulaşırım, beynimin onarması biraz daha sürebilir.
Bağımlılık düzeyiniz nasıldı ? Kaç senedir bağımlılıktan muzdariptiniz? Birazcık bahseder misiniz ?aga ben 86. gündeyim ve kendimi onarılmamış hissediyorum tam onarılmayı 150. gün gibi düşünüyordum sen 260 ta tam onarılmadıysan ben de 150 de tam onarılmam çünkü ben de baya eski ve ağır bir bağımlıyım
Ah be kral İstanbul'u fetheden dedelerin kaç tane teyikleyiciyle karşılaşıyordu ülkenin tamamı zaten nofap yapiyordu senin bugün tetikleyici diye yolda sokakta veya sitede gördüğün kadınları batakhane dışındaki yerlerde göremiyordun. Dedelerim birçok şeyi başarmıştır ancak zemini de ona göre hazırlamış adamlar. İsteyen geri kafalı olduğumu söyleyebilir ancak bana kalırsa biz feminen dünyanın dayattığı sınırsız özgürlük kafasının karın ağrısını çekiyoruz. İnternette gördüklerimiz yetmiyormuş gibi bir de şimdi yolda sokakta s***şen insanlar türedi. Allah sonumuzu hayretsin.Benim dedelerim İstanbulu feth etmiş, ben daha nefsimi feth edemiyorum.
10 yıl hergün yaptımBağımlılık düzeyiniz nasıldı ? Kaç senedir bağımlılıktan muzdariptiniz? Birazcık bahseder misiniz ?
Aynen kralım, dediğin gibi, aminAh be kral İstanbul'u fetheden dedelerin kaç tane teyikleyiciyle karşılaşıyordu ülkenin tamamı zaten nofap yapiyordu senin bugün tetikleyici diye yolda sokakta veya sitede gördüğün kadınları batakhane dışındaki yerlerde göremiyordun. Dedelerim birçok şeyi başarmıştır ancak zemini de ona göre hazırlamış adamlar. İsteyen geri kafalı olduğumu söyleyebilir ancak bana kalırsa biz feminen dünyanın dayattığı sınırsız özgürlük kafasının karın ağrısını çekiyoruz. İnternette gördüklerimiz yetmiyormuş gibi bir de şimdi yolda sokakta s***şen insanlar türedi. Allah sonumuzu hayretsin.