Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Süreçte Cinselliği Özlemeyi Ve Amaçsızlık Hissini Nasıl Aşabilirim?

kerem.uwu

Yeni Üye
Merhaba,

17 yaşındayım ve erkeğim. 1-2 ay önce NeverFap’e başladım. En fazla 7 gün dayanabildim ama özellikle 2. günden sonra cinselliği özlemeye başlıyorum. Ayrıca NeverFap yaparken kendime bir amaç bulamadığım için her seferinde relaps oluyorum.

Bu iki sorunu da bir türlü çözemedim. Kısacası, NeverFap yaparken cinselliği özlemeyi nasıl daha kolay yönetebilirim ve kendime nasıl bir amaç bulabilirim?

Teşekkür ederim.

LightElectricWave

Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Sen cinselliği özlemiyorsun ki, ekrana bakıp fap yapmayı özlüyorsun. Aradaki farkı anlarsan sürecinde yardımcı olur diye düşünüyorum.

fahri

Yeni Üye
Kanka ozlencek bişey değil bence ya hayatında hiç goremiyceğin insanları ve o yaptiklari saçma fantezileri cinsellik sanip özledim diyorsun yani sence de bı problem yok mu bu iş te bırak hem kendine fayda sagla neverfap ile hemde asıl doğru cinselliği ileride eşine sakla valla şuan rahatlatiyo sandığın o saçmalıklar aslında alttan alttan sorunlar yaratıyor sana

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6