İvan sermayeff
Neptün Yolcusu
Merhaba arkadaşlar. Chesser efectte takıldım kaldım süreç tıkandı baya bi süredir yk bikaç aydır aynı döngüdeyim. Ayrıca sigarayıda arttırdım iyice bırakmam gerekirken şimdiye buda iştahımı bir hayli arttırdı ve irademi zayıflattı. Okuma vs yapamıyorum stresim çok yüksek sürekli ağrılar sızılar yaşıyorum vücudumun çeşitli yerlerinde uykusuzluk problemi çekiyorum sanırım buda tansyonla alakalı gece baş ağrısına uyanıyorum ve ayrıca dağaldım tükenmişlik hissinin ötesinde gibi bir halim var gibi hissediyorum umutsuzluk tarzında çünkü iyileşmek için dahi bir adım atmak istemiyor gibiyim önceden bir hareketlenir hallenrdim böyle durumlarda , şimdi sanki duygusal olarak sanki ne yaparsam yapayım düzelmicekmiş gibi geliyor. Artık süreç bozunca pişmanlık duygum dahi azalmaya başladı duyarsızlaşma. Uzun bir süredir acıya sıkıntıya duyarsızşaşma vardı zaten kalp katılıgı ve kendine yabancılaşma uzaklaşma. Birde pmo davranışının dilde söylendiği gibi değil korkunç bir hata ve sapkınlık olduğunu düşüncesel olarak biliyorum fakat duygusal olarak buna duyarsız kalınca duygu ve düşünce ayrılması dağalması oluypr. Ayrıca dindarlıktan ve munzevi ve gelişim odaklı yaşamdan da uzaklaşıyorum hatta bayadır uzağım bikaç yıldır bunun benim ve akıbetim için son derece mantıksız bişey olduğunu bildiğim halde . Değerli hatrlatmalarınıza ihtiyacım var.
Son düzenleme: