drrosse
Yeni Üye
Selamlar, daha önce hem nofap yapıp hem de sigarayı bırakmak mümkün mü diye sormuştum. Açıkçası sigarayı tamamen bırakmadım ama bayağı azalttım. Şu an sürecin 10. günündeyim. Açık konuşmam gerekirse biraz hayal kırıklığı yaşıyorum. Gizliliğe önem verdiğim için isimleri değiştirerek yazıyorum: Tekirdağ’da doğup büyüdüm, 16 yaşımdan sonra Manisa’ya taşındım şuan 20 yaşındayım. Arada bir Tekirdağ’a gidip gelirim çünkü ailem, kuzenlerim, arkadaşlarım orada. Sürece başladığımda Manisa’daki aile evindeydim. İlk 3 gün çok zordu. Sonra “biraz kafa dağıtayım” diye Tekirdağ’a gittim. Bugün tekrar Manisa’ya, aile evine döndüm. Ama açıkçası beklediğim gibi bir değişim olmadı. İlk 7 günde bazı kişiler çok olumlu sonuçlar aldıklarını yazmış ama benim hayatımda şimdilik hiçbir şey değişmedi. Evet, zaman kazandım ve elle tatmin olmuyorum, ama onun dışında enerji artışı, sosyalleşme isteği veya üretkenlik gibi şeyler hissetmedim. Tekirdağ’dayken 5. günümde bir kere istek geldi. Gece 1–2 gibi biraz motor sürmeye çıktım, o beni rahatlattı. Şimdi Manisa’ya dönünce tekrar eski düzene düşmemek için yol yorgunuydum, direkt uyudum.
Şu an tek motivasyonum ilk 10 günü geride bırakmış olmam. Belki de çok ağır bağımlı olduğum için beynimin toparlanması daha zor oluyor. Ayrıca son 4 gündür inanılmaz bir baş ağrım var, bu da süreci biraz daha zorlaştırıyor.
Şu an tek motivasyonum ilk 10 günü geride bırakmış olmam. Belki de çok ağır bağımlı olduğum için beynimin toparlanması daha zor oluyor. Ayrıca son 4 gündür inanılmaz bir baş ağrım var, bu da süreci biraz daha zorlaştırıyor.