Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Süreçte Meditasyon (Soru)

Ottoman

Mezun Adayı
Merhaba dostlar, birçok nofap yapan kişilere bakınca genellikle meditasyon yapıyorlar, hatta hayatımı değiştirdi diyenlerde var, bazıları ise palavra deyip dalga geçiyor. Meditasyon yapmak bu kadar önemli mi? Yararları var mı?

Son düzenleme:

whiteKnight

Mezun olacak
Merhaba dostlar, birçok nofap yapan kişilere bakınca genellikle meditasyon yapıyorlar, hatta hayatımı değiştirdi diyenlerde var, bazıları ise palavra deyip dalga geçiyor. Meditasyon yapmak bu kadar önemli mi? Yararları var mı?
Evet yararları var günde 5 dakika bile olsa ayır bence

bguven28

Venüs Yolcusu
Ben amigdalam aşırı yorulduğunda ve daraldığımda mindfulness yapıyorum. Rahatlatıyor sinirim depresyonum geçiyor.

floki

Uranüs Yolcusu
Bana göre zihni temizliyor ne düşündüğünğn farkında olmaya başlıyorsun Relapse düşüncelerini fiziksel eyleme geçmeden yakalamak için kritik
Ben dedigm gibi pek bisey anlamadim. Anlik etkiye bakmiyorum sahsen anlik tamam rahatlatiyo gibi ama uzun vadede bilmiyom yararmi sagladi zararmi

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6