Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Süreçte Rüyalanmanın Az Olması

black.man

Ay Yolcusu
Katılım
16 Ara 2020
Mesajlar
27
Tepki puanı
77
Puanları
24
Arkadaşlar 110 günü devirdim. Bu zamana kadar sadece dün rüyalandım sadecee bir kere. Oda o kadar mustehcen bir rüya değildi.. Ruyalanmamak bu süreçte normal mi ?

Acaba bilinç alti kendini temizliyor diyebilir miyiz bu rüya için. Çünkü açık seçik bir rüya değildi.

Bununla ilgili bir araştırma makale var mi ?

meydan okumada rapor veremediğim için gemide olamadım ama sürecim bozulmadı. İkinci ada ikmal de gemiye binip devam edebilir miyim meydan okumaya ?
 

isxo

Jüpiter Yolcusu
Katılım
30 Ara 2020
Mesajlar
148
Tepki puanı
226
Puanları
64
Kardesim bence rüyalanmadığın bu süreçte kendine çok dikkat ettiğin ve uyarıcılardan uzak durduğun anlamına geliyor. Gayet güzel gidiyorsun. Gemide seni bekliyor olacağız.
 

Javert

Mars Yolcusu
Katılım
11 Eyl 2020
Mesajlar
46
Tepki puanı
124
Puanları
43
Konum
Eskişehir
Rüyada, yakında yaşadığın olayları duygusal olarak bi süzgece ayırır beyin ama bilinçaltı temizleme muhabbeti bak kişisel gelişim sitelerindede var bu, bilinçaltının tam işleyişini çok bilmiyoruz pek.
süreçte ilerledikçe, beynin berraklaştıkça rüyalarını daha iyi hatırlıyosun o kadar, sürecin rüyayla başka bir baglantısını yok.
 

promanskins

Mars Yolcusu
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
76
Tepki puanı
120
Puanları
39
Rüyalanmamak normal tabii. Zaten 90 gün ejekülasyon olmadığında vücut o spermleri yakıyormuş bu forumda öyle öğrendim ben.

Benim bildiğim rüyalanmanın sebebi uyarıcılar ve biriken enerjiyi yönlendirmemek. Sen boşalmadıkça o biriken spermler sana fiziksel olarak bir enerji sağlıyor, bu enerjiyi bir yere yönlendirmen lazım, en iyi yönlendirebileceğin yer de vücut geliştirme bence tabii. Ben PMO yaptığımda kendimi çok enerjisiz hissediyordum, ama şu PMO yapmadığım süreçte gerçekten belirgin bir fiziksel güç artışı yaşıyorum. Uyarıcılar olarak şöyle diyeyim, sen yolda yürürken mesela tetikliyicilere maruz kaldın diyelim, e tabi 110 günü devirdiğin için o tetikleyicinin senin üzerinde bir etkisi olmuyor ve sen geçip gidiyorsun, yani daha basit konuşmak gerekirse sen o tetikleyiciden eskisi gibi etkilenmiyorsun ama beynin etkileniyor, o tetikleyici bilinçaltına giriyor. Daha sonra ise mâlum rüyalanma oluyor. Sen tetikleyicilere maruz kalmadıkça, enerjini bir yere yönlendirdikçe 1 yılda anca 3-4 kere rüyalanırsın.

Bu arada şundan da bahsedeyim, sen rüyalandığında gene dopamin salgılanıyor. Ama sen uyurken o salgılanan dopaminler dopamin reseptörüne bağlanamadığı için sürecin bozulmamış oluyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst