jacksparrow
Venüs Yolcusu
Dopamin reseptörleri hemen açılmıyor ama testesteron reseptörleri hemen açılabiliyor mu 7.günden sonra falan?
Testosteron reseptörleri mi açılıyor? Ben testosteronun salgılanmasının arttığını biliyordum ama reseptör olayını ilk defa sizden duyuyorum.Dopamin reseptörleri hemen açılmıyor ama testesteron reseptörleri hemen açılabiliyor mu 7.günden sonra falan?
Testesteron reseptörlerini hiç duymadım açıkcası . Bende 4 günden sonra toparlamaya başlıyo vücut insandan insana değişiklik gösterebilir . (Bilen varsa testesteron reseptörünü anlatsın bana )Dopamin reseptörleri hemen açılmıyor ama testesteron reseptörleri hemen açılabiliyor mu 7.günden sonra falan?
Androjen reseptörüTestesteron reseptörlerini hiç duymadım açıkcası . Bende 4 günden sonra toparlamaya başlıyo vücut insandan insana değişiklik gösterebilir . (Bilen varsa testesteron reseptörünü anlatsın bana )
Eyvallah araştıram ben bunu çok saolasın.Androjen reseptörü
dediğim gibi 4 veya 5 gün sürüyo benimki gen olarakda testesteronik bir erkeğim zaten nasıl anlaşılıyo derseniz yüzük parmağınızın işaret parmağından nekadar uzunsa okadar testesteron fazla oluyo genelde kesin bir şey değil fakatDopamin reseptörleri hemen açılmıyor ama testesteron reseptörleri hemen açılabiliyor mu 7.günden sonra falan?
Dostum eğer takıyorsan bence günlere takma yok birinci haftadan sonra şu olcak yok 90 dan sonra vs. vs. eheheh oyun mu bu yahu?Dopamin reseptörleri hemen açılmıyor ama testesteron reseptörleri hemen açılabiliyor mu 7.günden sonra falan?