Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sürekli Kaybedenler İçin Mezuniyet Meydan Okuması

vayulaula

Adamlık mücadelesi verenlere selam olsun.
Merhaba. Gelecekten geliyorum ve sizleri uyarmak için görevlendirildim: Bu yarışma listesinin yüzde 80-85i bu yarışmayı başaramadı. Ancak paralel evrenlere inancınız az da olsa varsa geçmişi ve geleceğinizi değiştirmeniz mümkün. Hadi ama biraz dürüst olalım. Gerçekten 3 ay sonrasında kendini 1. listesinde göreceğine gerçekten inandın mı? Peki, bu yolda gerçekten sırf bu bağımlılığı yenmeye çalışman için Sosyal Medyanı tamamen yok ettin mi? Zaman makinesi kayıtlarında pek öyle gözükmüyor. Peki, semen enerjini en azından spora veya gün içinde bir fiziksel işe yoğunlaştırdın mı? Ehm, birkaçı öyle ama diğerleri bunu düzenli yapamadı. Ne kadar üzücü değil mi? Gelecekten gelen birisinin sözlerine inanmak en iyi karar olurdu. Ben burada kimsenin hevesinden etmek istemiyorum ama başarısız bir liste görüyorum. Ancak paralel evrenlere inanıyorsanız bile geçmişi ve geleceğinizi anlık olarak değiştirmeniz mümkün. Bu bir uyarıydı. Dediğim kısıtlamaları uygulamadığınız veya enerjinizi yönlendirmediğiniz takdirde burada geçen boş 3 ay ve hayal kırıklığı olacak. Ki bunu zaman makinemden görebiliyorum. Çok küçükte olsa hala bir şans var. Toplumun yüzde 1lik şanslı kısmını oluşturabilecek misin? Bunun cevabını senin vermen gerekiyor. Gerçekten bir şeyler fedakarlık edecek misin, gerçekten mental olarak buna hazır mısın yoksa 3 ay daha hayatından kaybedip süreci batırmak mı istiyorsun?
-GELECEKTEN GELEN BİR UYARI
UBERMAN Ottoman Marshall ozzie55 Reagan Nyxfall KingArthur Priv@te_reflection BoJack havadem yusufkaya RickJames mvhhd88 TheWalkingFapper34 Mahir Kara omer10line Chumyuk Sonumut1 egefitnesss cENtD notfapper Kofun Alper99

ATALARIN ZAMANINDA ÇOK ACILAR ÇEKTİ, DOĞRU DÜZGÜN YEMEK SU YOKTU, ULAŞIM BERBATTI, 30 UNA BASAN ŞANSLI SAYILIRDI, EN UFAK VEBADAN GEBERİP GİDERDİN, ZORLA SAVAŞ MEYDANLARINDA KILIÇ KILIÇA ÇARPIŞIP ASLA SEVDİĞİN HATUNA BİLE KAVUŞAMAZDIN. AMA SEN KONFORUN KUCAĞINA DÜŞMÜŞSÜN KARDEŞ. SENİ KENDİNDEN BAŞKA KİMSE KURTARAMAZ.
300 SPARTAAAAAAA....

UBERMAN

Merkür Yolcusu
Merhaba. Gelecekten geliyorum ve sizleri uyarmak için görevlendirildim: Bu yarışma listesinin yüzde 80-85i bu yarışmayı başaramadı. Ancak paralel evrenlere inancınız az da olsa varsa geçmişi ve geleceğinizi değiştirmeniz mümkün. Hadi ama biraz dürüst olalım. Gerçekten 3 ay sonrasında kendini 1. listesinde göreceğine gerçekten inandın mı? Peki, bu yolda gerçekten sırf bu bağımlılığı yenmeye çalışman için Sosyal Medyanı tamamen yok ettin mi? Zaman makinesi kayıtlarında pek öyle gözükmüyor. Peki, semen enerjini en azından spora veya gün içinde bir fiziksel işe yoğunlaştırdın mı? Ehm, birkaçı öyle ama diğerleri bunu düzenli yapamadı. Ne kadar üzücü değil mi? Gelecekten gelen birisinin sözlerine inanmak en iyi karar olurdu. Ben burada kimsenin hevesinden etmek istemiyorum ama başarısız bir liste görüyorum. Ancak paralel evrenlere inanıyorsanız bile geçmişi ve geleceğinizi anlık olarak değiştirmeniz mümkün. Bu bir uyarıydı. Dediğim kısıtlamaları uygulamadığınız veya enerjinizi yönlendirmediğiniz takdirde burada geçen boş 3 ay ve hayal kırıklığı olacak. Ki bunu zaman makinemden görebiliyorum. Çok küçükte olsa hala bir şans var. Toplumun yüzde 1lik şanslı kısmını oluşturabilecek misin? Bunun cevabını senin vermen gerekiyor. Gerçekten bir şeyler fedakarlık edecek misin, gerçekten mental olarak buna hazır mısın yoksa 3 ay daha hayatından kaybedip süreci batırmak mı istiyorsun?
-GELECEKTEN GELEN BİR UYARI
UBERMAN Ottoman Marshall ozzie55 Reagan Nyxfall KingArthur Priv@te_reflection BoJack havadem yusufkaya RickJames mvhhd88 TheWalkingFapper34 Mahir Kara omer10line Chumyuk Sonumut1 egefitnesss cENtD notfapper Kofun Alper99

ATALARIN ZAMANINDA ÇOK ACILAR ÇEKTİ, DOĞRU DÜZGÜN YEMEK SU YOKTU, ULAŞIM BERBATTI, 30 UNA BASAN ŞANSLI SAYILIRDI, EN UFAK VEBADAN GEBERİP GİDERDİN, ZORLA SAVAŞ MEYDANLARINDA KILIÇ KILIÇA ÇARPIŞIP ASLA SEVDİĞİN HATUNA BİLE KAVUŞAMAZDIN. AMA SEN KONFORUN KUCAĞINA DÜŞMÜŞSÜN KARDEŞ. SENİ KENDİNDEN BAŞKA KİMSE KURTARAMAZ.
300 SPARTAAAAAAA....
HAHAHAHAHAHA, gayet iyi yazmışsın dostum. Kanımca başarısız olanlar olacaktır ama şimdiden önyargılı olmak pek de iyi değil. Şimdilik 22 dostum için başarılar diliyorum.

Başta da belirtiğim gibi 2 şey gerek: soğuk duş almak, sosyal medya kullanmamak. Bunları hakkıyla uygulayabilirsek başarılı bir liste görebiliriz.

ertugrul_11

Yeni Fapstronot
Merhabalar ben UBERMAN , hiç mezun olamayan dostlarım için güzel bir meydan okuma başlatıyorum.

Hedef Kitlemiz: Uzun süredir mezun olmaya çalışan fakat başarılı olmamış dostlarımdır.

Meydan Okuma Başlangıç: 1 Aralık 2025 (00.00)
Meydan Okuma Bitiş: 28 Şubat 2026

Meydan Okuma Kuralları:
- Tetikleyicilerden korunmak için sosyal medya kullanılmayacak.
- Ben Semen Retention felsefesiyle ilerleyeceğim. Bundan dolayı kız arkadaş edinmeye çalışmayacağım.
- Quitzilla Uygulamasını indirip 1 Aralık 00.00'dan itibaren - 89. günde olsanız bile - başlatacaksınız.
- iradeyi artırmak için haftada en az 3 dakika 3 soğuk duş. (bu zorunlu değil ama faydasını göreceksiniz.)

Rapor Tarihleri
- 1. Rapor: 7 Aralık 2025 (7. Gün)
- 2. Rapor : 21 Aralık 2025 (21. Gün)
- 3. Rapor: 30 Aralık 2025 (30. Gün)
- 4. Rapor: 29 Ocak 2026 (60. Gün)
- Mezuniyet Manifestosu: 28 Şubat 2026 (90. Gün)

Katılmak için "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir.

"Rapor tarihleri geldiğinde sıra numaranızı ve "Devam" yazmanız yeterlidir."

!!! 23 Kasım (00.00) - 30 Kasım (23.59) arasında alımlar olacaktır. Bu aralıktan sonra kimse alınmayacaktır. !!!

Katılımcılar:
1 - UBERMAN
2 - Ottoman
3 - Marshall
4 - ozzie55
5 - Reagan
6 - Nyxfall
7 - KingArthur
8 - Priv@te_reflection
9 - BoJack
10 - havadem
11 - yusufkaya
12 - RickJames
13 - mvhhd88
14 - TheWalkingFapper34
15 - Mahir Kara
16 - omer10line
17 - Chumyuk
18 - Sonumut1
19 - egefitnesss
20 - cENtD
21 - notfapper
22 - Kofun
23 - Alper99
Katılıyorum

Whiplash

Neptün Yolcusu
Ben de katılıyorum. Meydan okumalara pek inanmadığımı sürekli belirtiyorum ama olur da birbirimize faydamız olur. Zaten her gün kendime bir şeyler katmak için var gücümle çalışıyorum belki burada da birbirimiz için artı motivasyon olabiliriz.

Yalçın l

Yeni Üye
Merhabalar ben UBERMAN , hiç mezun olamayan dostlarım için güzel bir meydan okuma başlatıyorum.

Hedef Kitlemiz: Uzun süredir mezun olmaya çalışan fakat başarılı olmamış dostlarımdır.

Meydan Okuma Başlangıç: 1 Aralık 2025 (00.00)
Meydan Okuma Bitiş: 28 Şubat 2026

Meydan Okuma Kuralları:
- Tetikleyicilerden korunmak için sosyal medya kullanılmayacak.
- Ben Semen Retention felsefesiyle ilerleyeceğim. Bundan dolayı kız arkadaş edinmeye çalışmayacağım.
- Quitzilla Uygulamasını indirip 1 Aralık 00.00'dan itibaren - 89. günde olsanız bile - başlatacaksınız.
- iradeyi artırmak için haftada en az 3 dakika 3 soğuk duş. (bu zorunlu değil ama faydasını göreceksiniz.)

Rapor Tarihleri
- 1. Rapor: 7 Aralık 2025 (7. Gün)
- 2. Rapor : 21 Aralık 2025 (21. Gün)
- 3. Rapor: 30 Aralık 2025 (30. Gün)
- 4. Rapor: 29 Ocak 2026 (60. Gün)
- Mezuniyet Manifestosu: 28 Şubat 2026 (90. Gün)

Katılmak için "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir.

"Rapor tarihleri geldiğinde sıra numaranızı ve "Devam" yazmanız yeterlidir."

!!! 23 Kasım (00.00) - 30 Kasım (23.59) arasında alımlar olacaktır. Bu aralıktan sonra kimse alınmayacaktır. !!!

Katılımcılar:
1 - UBERMAN
2 - Ottoman
3 - Marshall
4 - ozzie55
5 - Reagan
6 - Nyxfall
7 - KingArthur
8 - Priv@te_reflection
9 - BoJack
10 - havadem
11 - yusufkaya