Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Sürekli Yetersizlik Hissi Kafamda

hypertrophy

Yeni Üye
Bu thread size ibret olsun geç olmadan pmoyu bırakın

Ergenliğimin başında pmo bağımlısıydım gel zaman git zaman zararlarını gördüm
(travmatik m , özgüven eksikliği , topluluğa uyumsuzluk hissetme , yönelim kayması)
Ve artık buna bi dur deneye karar verdim 2 hafta 1 ay vb gibi strwakler yaptım ve birden 150 gün streak yaptım
bağımlılığımı yendim ve şuan fap yapmıyorum kız arkadaşım var
o ihtiyacımı gideriyor ama kaygılarım hiç dinmiyor
Boyum uzadı fakat Penis boyum kısa kaldı (her ne kadar ortalama densede 14 cm kısa)

Özgüvenim yerle bir oldu erken boşalıyorum onu geçtim fazla uyarıldığım zaman kendiliğimden boşalıyorum pantolonun üzerinden sürtünmeyle özellikle
ve cinsel performansım aşırı düşük ergenliğimin başında canavar gibiydim ve oldukça geç boşalırdım erken boşalmak için ekstradan uğraşırdım buluşmada vb erekte olmamak için önceden mastürbasyon yapardım ama şuan durum hiç myle değil ve sürekli sosyal medyadaki cinsel postları görmek aşırı kötü hissettiriyor yetersz hissettiriyor bi nevi cinsel travmam oldu yönelim karmaşası hala ara ara kafamı allak bullak ediyor sen yetersiz bi erkeksin kız gibisin vb gibi derslere odaklanamıyorum hayatımda birşeye odaklandığımda aklıma geliyor çoğu zaman cinsel sorunlara gelirsek erektil disfonksiyonum yok ama erken bosalıyorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6