Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tekrardan Gün 0

newme

Yeni Üye
Gün 0
Bugün 11 civarı relapse oldum. Her seferinde kendime verdiğim sözleri tutamamak çok sinirimi bozuyor ve umudumu yavaş yavaş azaltıyor. Çok söylenecek bişey yok, bu sefer amacım tamamen hayatımdan çıkarmak. Bu süreçte burayı biraz günlük şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Yaptığım savaşları, neler hissettiğimi haftada 1 yazmayı planlıyorum. Bir noktadan sonra bu forumu da kullanmayı azaltacağım ve bitireceğim ama ne zaman onu Allah bilir.

Son düzenleme:

newme

Yeni Üye
3. Gündeyim ve 3 ayların başlaması münasebetiyle oruçluyum. Bu geçen 3 günde sosyal medya kullanımımı azaltmadım hatta eskisinden fazla vakit harcadığımı söyleyebilirim. Günlerim çok verimli geçmese de eğlenceli geçiyor, arkadaşlarımla çok takıldığımdan ötürü. Bundan sonraki amacım 3 ayları elimden geldiğince verimli geçirmek. Son olarak bir tavsiye olarak da bazı şeyleri çok kafaya takmayın, hayatınıza odaklanın, sonucu Allaha bırakın derim. Günlüğe arada not eklemeye devam edeceğim (bir sonraki kaçıncı günde olur bilmiyorum). Kalın sağlıcakla. Allah hepimize hidayet versin.

Son düzenleme:

newme

Yeni Üye
5. Gün
Bugün kendimi iyi hissediyorum. Bazen hayatta kötü olaylar yaşayabiliriz, bunları başka güzel şeylere odaklanarak, geçmişi ve geleceği düşünmeyip şimdiki anı düşünerek geçmeyi biraz öğrendim. Hiçbir şeyi abartmaya gerek yok çünkü her şey geçici. Neyse sürece dönelim;
Finallerin başlamasına az kaldı, benim bir an önce düzenli ders çalışmaya başlamam gerekiyor ama bu günlerde pek çalışmıyorum, kitap bile okumuyorum. Youtubeda ve oyunda geçirdiğim süreyi azaltamadım hatta süreçten öncesine göre daha fazla vakit geçiriyorum. Dopamin detoksu konusunda araştırmalar yaptım ama kesinlikle hazır olduğumu düşünmüyorum. İleriki günlerde boş geçirdiğim vakti daha çok derse ve kitap okumaya ayırmaya çalışacağım. Burada yazdığım günlüğüm okunuyor mu bilmiyorum ama sizin de öneriniz veya sorunuz varsa dinlemek isterim.

Ty1er

"This is your life."
Hocam YouTube benimde büyük sorunum. Azaltmanın yolu belli bir saat koy kendine örneğin akşam şu saatten sonra izleyeceğim. Hem akşama videolar birikmiş olur izlersin ödül gibi olur hem de sürekli girmemiş dikkatin dağılmamış olur. Bir de YouTube menü düzenleme eklentileri oluyor bilgisayar için biliyorum, işe yarayabilir. Oyun içinde aynı şekilde saat yöntemini önerebilirim.

newme

Yeni Üye
Hocam YouTube benimde büyük sorunum. Azaltmanın yolu belli bir saat koy kendine örneğin akşam şu saatten sonra izleyeceğim. Hem akşama videolar birikmiş olur izlersin ödül gibi olur hem de sürekli girmemiş dikkatin dağılmamış olur. Bir de YouTube menü düzenleme eklentileri oluyor bilgisayar için biliyorum, işe yarayabilir. Oyun içinde aynı şekilde saat yöntemini önerebilirim.
sağol aga önerin için. deneyeceğim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6