Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Testosteronsuzluğumuzla Nereye Gidiyoruz ?

fahri

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar Cümleten Selamün Aleyküm

Biliyosunuz Günümüzde Ortalama Bir Erkeğin Testesteron Seviyesi Hiç Normal Bir Seviyede Değil.

Yani Şuan Bir Savaş Çağrısı Yapılsa Elbet Gidenler Olur Ama Özellikle Z Kuşağı Üzerinde Pmo ya Bağımlı Sürekli Tüketici Olan Ve Asla Bir Fiziksel Zorlukla Karşılaşmamış Bir Erkek Eminimki O Konfor Alanından Çıkmayacaktır

Hatta Yeni Bir Grup Çıktı Crush Diye Gruba Baktım Ve Kendi Kendime Eğer Şuanda Yabancı Yurt Dışında Doğmuş Biri Olsam Ve Türkiyede Ortalam Bir Erkeğin Crush Grubundaki Gibi Bir Erkek Olduğunu Görsem Gerçekten Koskoca Türkler Ne Duruma Düşmüş Derdim.

Yani Bizim Gerçekten Bu Durumdan Kurtulmamız Gerek Bu Yaziyi Sizinde Düşüncelerinizi Merak Ettiğim İçin Yazdım

Yani Gerçekten Nereye Gidiyoruz Ve Biz Erkekler Nasil Babamız Dedemiz Atalarımız Gibi Olucaz ....

berkkeppra

Yeni Üye
Dediklerine katılıyorum dostum. Nasıl atalarımız gibi olacaz sorusuna cevap olarak da şıunu diyebilirim: elbette onların seviyesinde olamayabiliriz, şartlar ve çevre farklı ama onlara yakın seviyeye gelmemiz için yapaylıktan uzaklaşmamız lazım. Bizim hormonlarımızı altüst eden yemekler, fast foodlar, abur cuburlardan uzaklaşmamız lazım, dopamin sistemimizi geberten sosyal medyayı sınırlamamız lazım, 4 duvar arasında evde pinekleyen değil, atalarımız gibi hayatı dışarıda yaşamamız lazım, sosyallik elbette iyidir ama yeri geldiğinde yalnızlıktan ve hiçbir şey yapmamaktan da zevk almamız lazım... Elbette bunların yanında testosteronu doğal yolla artıran gıdalar da tüketmemiz lazım...

fahri

Yeni Fapstronot
Dediklerine katılıyorum dostum. Nasıl atalarımız gibi olacaz sorusuna cevap olarak da şıunu diyebilirim: elbette onların seviyesinde olamayabiliriz, şartlar ve çevre farklı ama onlara yakın seviyeye gelmemiz için yapaylıktan uzaklaşmamız lazım. Bizim hormonlarımızı altüst eden yemekler, fast foodlar, abur cuburlardan uzaklaşmamız lazım, dopamin sistemimizi geberten sosyal medyayı sınırlamamız lazım, 4 duvar arasında evde pinekleyen değil, atalarımız gibi hayatı dışarıda yaşamamız lazım, sosyallik elbette iyidir ama yeri geldiğinde yalnızlıktan ve hiçbir şey yapmamaktan da zevk almamız lazım... Elbette bunların yanında testosteronu doğal yolla artıran gıdalar da tüketmemiz lazım...
Aynen Öyle Kral

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6