Iron Knight
(👍 ͡❛ ͜ʖ ͡❛)👍
Ama tabii benim söylediğim 1 ay ve sonrası içinAdamsın kardeşim, haklısın şimdi anladım ne demek istediğini sürecin daim olsun.
Ama tabii benim söylediğim 1 ay ve sonrası içinAdamsın kardeşim, haklısın şimdi anladım ne demek istediğini sürecin daim olsun.
Uygulama reklamlarını engellemek için özel dns kullanın. Telefon ayarlarında özel dns kısmını bulup dns.adguard.com bunu ekleyin. Uzun zamandır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım o yüzden güvenilir bir yöntem olduğuna inanıyorum. İnternette araştırabilirsiniz. Sadece youtube reklamlarını devre dışı bırakamıyor ama gördüğüm kadarıyla neredeyse diğer her türlü uygulamada reklamları engelliyor, bu da aniden çıkan tetikleyicilere karşı bir kalkan oluyor. Youtube reklamı içinse yapılabilcek iki yöntem var birincisi premium almak ikincisi ise revanced.Sosyal medyayı silip, gördüğün tetikleyicileri de anında kapatarak ilerleyebilirsin. Günümüzde nofap sayaç uygulamalarının reklamlarında bile tanışma sitesi/dating siteleri çıkması gibi ironik bir durum varken bile %100 soyutlanmak çok muhtemel değil.
Eski forumda bi aralar Çince ceviri bir kitap vardı PBKY kitabından önce orada şöyle bir metafor vardı ; Ateşi büyütme. Aklına cinsel bir durum geldiğinde onu daha fazla düşünerek büyütme, ateşe benzin dökersen kontrol etmesi çok zor olur ama daha kıvılcımken üstüne basarsan yok olur. Krizler aşermeler gelecek bininci günde bile ama kontrolümüz altında olacaklar onu büyütmeyecek ve beslemeyeceğiz.Arkadaşlar süreciniz daim olsun. Neverfap sürecinde sizin maruz kaldığınız tetikleyiciler neler? Tetikleyiciler bir anda gelip yakalıyor. Farkındalık hissi nasıl her daim canlı kalır ? Bazen farkındalık bilincini yitiriyoruz ve tetikleyiciler kuvvetliyse tekrar süreci bozabiliyoruz.
Opera yı telefondan indirip oradan youtube a girince youtube reklamsız oluyor, opera nin kendi reklam engelleyicisi varUygulama reklamlarını engellemek için özel dns kullanın. Telefon ayarlarında özel dns kısmını bulup dns.adguard.com bunu ekleyin. Uzun zamandır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım o yüzden güvenilir bir yöntem olduğuna inanıyorum. İnternette araştırabilirsiniz. Sadece youtube reklamlarını devre dışı bırakamıyor ama gördüğüm kadarıyla neredeyse diğer her türlü uygulamada reklamları engelliyor, bu da aniden çıkan tetikleyicilere karşı bir kalkan oluyor. Youtube reklamı içinse yapılabilcek iki yöntem var birincisi premium almak ikincisi ise revance