O zaman sebebi basit. Sen 120 gün sonra iyileştin ve artık beynin tekrar çiftleşmek için hazır olduğunu düşünüyor. Beynindeki p*rnografik verilerin neredeyse tamamı işlenip etkisiz hale geldi. Bundan dolayı artık neye baktığının önemi yok, basit bir fotoğraf yeterli. Bundan dolayı baktığın fotoğrafları karşındaki bir dişi olarak algılıyor ve "pre-cum" yani zevk suyu olayı gerçekleşiyor. Yabancı kaynaklardan araştırmanı tavsiye ederim çünkü Türkçe kaynaklarda %99 dini olarak işlenmiş, psikolojiye etkisini anlatan bir Türkçe kaynak bulamadım. Yabancı sitelerde çok açıklayıcı anlatılmış, araştırman iyi olabilir.
Pre-cum nedir?
Sağlıklı bir erkekte (psikolojik olarak da sağlıklı olmalı) çiftleşme zamanı geldiğinde beyin vücudu tekrar buna uygun hale getiriyor. Dişilere karşı daha çok istekle belli edebilir mesela kendini. Bununla kalmayıp üreme sistemini de hazır tutuyor. Sen karşında bir dişi görünce ve ortada "çiftleşme" ihtimali olunca prostat bezinin kankası olan cowper bezi kayganlaştırıcı ve nötrleştirici bir sıvıyla spermlerin geçeceği yolu yıkamaya başlıyor. Bu sıvı dışarıya çıkınca da penisi kayganlaştırıyor. Böylece artık spermlerin aktarımı için ortam hazırlanmış duruma geliyor ve dişiyle birleşince sorun yaşanmıyor. Bu sıvının salınması bizim kontrolümüzde değil. Beyin uzun süredir çiftleşmemişse ve vücut da buna uygunsa eş olma potansiyeli taşıyan dişilere yaklaşınca bunu sık sık yapıyor. İstesen de kontrol edemezsin.
İşte fotoğraflara baktığın zaman da eğer içerisinde seksi bir dişi sana bakıyorsa beynin görevini yapıp seni hazırlıyor

Kaslarında bir gerilme hissediyorsun, vücuduna sanki bir şey girip ürpertiyor gibi bir his. Kemiklerine kadar gerilme ve esneme hissediyorsun. Enerji arttırılıyor çiftleşmek için. Gerilmenin sebebi de bu. Bu aşamada aynı zamanda ön hazırlık yapıyor beynin o fotoğrafı ciddiye alıp. Genelde önden gelen sıvının rengi yoktur ama sperm barındırır. Bazen açık beyaz da olabilir bu sıvı ve miktarı ne çok fazla ne de çok azdır. Bu sıvı gelirken orgazm hissetmezsin, bir anda içindeki ruh değişmiş gibi bir enerji gelebilir ama bazen böyle bir etki de olmayabilir. İşte bu aslında bir ön hazırlık olduğu için kısa sürüyor ve o hissettiğin şey de orgazm değil "ruhsal cesaretin ve enerjinin etkisi".
Merak etme, durum böyleyse sürecin bozulmadı. Sadece o fotoğraflara bakmayı hemen bırakman gerekiyor. Bu süreçte biraz istekli olabilirsin ve kolay tetiklenebilirsin. Spora yoğunlaşabilirsin, önemli şeylerden önce meditasyon yapabilirsin. Bu tuzağa düşme, farkında olman gerek. Dışarıya çıktığında güzel kızlara çok odaklanmanı tavsiye etmem bu aralar, kızları görüp heyecanlanınca veya cinsel istek artınca görülüyor bu olay. Mevsim gereği şiddetlenebilir de. Şekeri kontrole alıp hafif bir diyet yapman bunun sıklığını azaltabilir. Zaten sık olarak görülmez.
Eğer durum böyle değilse (yani fotoğraflara bakmadan, bir şey hayal etmeden, tamamen durduk yere oluyorsa) veya sendeki olayın bu şey olmadığını düşünüyorsan bir üroloğa gitmeni de hala öneririm, zararı olmaz gitmenin. Korkulacak bir durum değil. Aynen devam!