Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Tiktok Bagimliligi Hakkinda

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
Merhaba arkadaslar. Bir yakinim var buna diger bi yakini son cikan hayvan gibi android telefonlardan almis sesi kamerasi dev bide ustelik icine tiktoguda yuklemis. Bu yakinim bes alti aydir ne zaman gorsem tiktok kaydiriyor. 1.onun kendisi icin biraz endiseleniyorum acikcasi yasida fazla kendisi icin problem olustrcagni vs aklima geliyor 2.yakinim fiziksel olarakta yaknmda oldugunda sesten rahatsiz oluyorum ve katlanmak durumnda kaliyorum. Tavsiyeleri alabilirim

notfapper

Mezun olacak
Merhaba arkadaslar. Bir yakinim var buna diger bi yakini son cikan hayvan gibi android telefonlardan almis sesi kamerasi dev bide ustelik icine tiktoguda yuklemis. Bu yakinim bes alti aydir ne zaman gorsem tiktok kaydiriyor. 1.onun kendisi icin biraz endiseleniyorum acikcasi yasida fazla kendisi icin problem olustrcagni vs aklima geliyor 2.yakinim fiziksel olarakta yaknmda oldugunda sesten rahatsiz oluyorum ve katlanmak durumnda kaliyorum. Tavsiyeleri alabilirim
Büyük ihtimalle yaşı küçük bir yakının, tabii kimi üzmez ben bu konuda kardeşimi ne kadar bilinçlendirmeme, anlatmama rağmen söz geçiremiyorum benimde çok canımı sıkıyor.Eğer cidden endişeleniyorsan bunun hakkında bilimsel bir video gönder ona sosyal medyanın zararları ile ilgili baktın anlamıyor senin yanındayken sesini kısmasını rica edersin

Saitama 90

Yeni Fapstronot
Dostum kulaklık hediye edebilirsin.

Yani aslında biraz kısabilir misin abi abla, dayı, teyze demek en mantıklısı ama işe yaramıyor bazen

Bir çocuk var, her gün kısar mısın diyorum sonra kısıyor. Yarın aynı şeyi bir daha yapıyor. Kafasına girmiyor. Kulaklık hediye ettim bir tane vardı hiç kullanılmamış. O da bozuk çıkmış dün öğrendim. Yeni bir tane alacağım 10 yaşında çocuk. Babası ortalıkta yok. Bağırmak da istemiyorum.

Çok sesli dinlemek kulaklara zarar veriyor diye bir haber açabilirsin ki bu cidden öyle haftada 90 ya da 100 desibelmetreyeye 3 kezden fazla maruz kalırsan işitmene zarar veriyor ve giden işitme bir daha eskisi gibi olmuyor Bir kere kaybettin kaybettin sonra 20 yıl çözüm arıyorsun.

Evdeki ses seviyesini telefonundan ölçebilirsin. Desibelölçer diye birçok uygulama var.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6