vayulaula
Yeni Üye
Merhabalar. Sizce tuşlu telefon kullanmalı mıyım? Alo ve Sms bana yetiyor. Android telefon kullandığımda ister istemez parkta arkadaşla otururken "dur şu gündeme bakayım, habere bakayım, dur şu ne yapmış" gibi söylenmekten bıktım. Özellikle bir süre tuşlu telefon kullanmış ve PC internetinide kısıtlı ve faydalı bir şekilde kullanmış olanlara sorum var. Sürecim güzel ilerliyor ancak bunu bir kat arşa daha çıkartıp, tetikleyicilerden "gündem, sosyal medya, wp" tamamen kurtulmam gerektiğini fark ettim.
Ancak birkaç sorum var;
1- Tuşlu telefon kullanırken çevreden ne tepkiler gördünüz?
2- Bağımlılıkla mücadelede son derece kararlı biri olarak bunu yapmalı mıyım?
3- Özgürlük hissiyatı yaşanıyor mu?
4- Arkadaşla buluşurken hiç konumu bulamama gibi zorluk yaşadınız mı? (Ben yaşayacağımı zannetmiyorum gerçi ama sorayım dedim.)
5- Nofap sürecine nasıl bir faydası var?
6- Önemli iş görüşmelerini (şirkette yazılımcılık, muhasebecilik tarzı işlerde..) WhatsApp kullanmadan mı hallettiniz, yoksa başka bir yolla mı?
Cevaplandırırsanız sevinirim, çünkü gerçekten tuşlu telefonu özledim.
Ancak birkaç sorum var;
1- Tuşlu telefon kullanırken çevreden ne tepkiler gördünüz?
2- Bağımlılıkla mücadelede son derece kararlı biri olarak bunu yapmalı mıyım?
3- Özgürlük hissiyatı yaşanıyor mu?
4- Arkadaşla buluşurken hiç konumu bulamama gibi zorluk yaşadınız mı? (Ben yaşayacağımı zannetmiyorum gerçi ama sorayım dedim.)
5- Nofap sürecine nasıl bir faydası var?
6- Önemli iş görüşmelerini (şirkette yazılımcılık, muhasebecilik tarzı işlerde..) WhatsApp kullanmadan mı hallettiniz, yoksa başka bir yolla mı?
Cevaplandırırsanız sevinirim, çünkü gerçekten tuşlu telefonu özledim.
Moderatörün son düzenlenenleri: