lazkurt037
Yeni Fapstronot
Fazla düşünce eylemi her zaman imkansız hale getirir, fazla düşünmeden harekete geç.
Nesil devam derken evlilik olarakmiKızlara yürümezsen nofap te başarı biraz zor gibi. Neslini devam ettir yani.
Neslini devam ettir. Evlenmene gerek yok. Çağdaş bi ülkedeyiz sonuçta. Nofapte başarı zor çünkü o kadar cinsel enerji ile baş edemezsin dışarı atman lazım o enerjiyi. Umarım anlaşılmıştır.Nesil devam derken evlilik olarakmi
Kızlara Yurumezsen nofapte başarı zor demişsin nasıl yani?
Anlaşıldı sağol abimNeslini devam evliliğe gerek yok illa çağdaş bi ülkedeyiz sonuçta. Nofapte başarı zor çünkü o kadar cinsel enerji ile baş edemezsin dışarı atman lazım o enerjiyi. Umarım anlaşılmıştır.
Sonuncusu Dale Carneginin kitabından alıntıya benziyorGüzel Hayat Tecrübelerinizi ve ya tüyolarınızı bekliyorum.
(konu fark etmez)
Bu arada yazan kişilere bende bir kaç tüyo vereceğim ki eğlenceli olsun.
Eğer bu yazıyı okuyorsan tüyo vermen şart söyleyeyim
İlkler benden:
- Bir şey yapmak aklınızdan geçiyorsa onu o an yapın.
- Sixpack çıkarmak için aç karnınıza idman yapmak daha verimlidir.
- Bir kıza hep yardım ederseniz Friendzone yersiniz (yani o kızı kaybedersiniz)
- İnsanları yaptıkları işi övüp ondan o işi istemek etkileyici bir manipülasyon tekniğidir. Örnek: Sen çok güzel resim çiziyorsun. Şunu çizer misin benim için?
Ben pek katilmiyorum buna. Ben sahsen gecmiste vs cikarim sandigim ve istedigim cok seyin aslinda bana en buyuk zarari verdigini veya dusunuyorum. Cunku bilmiyordum aslinda neyin cikarima oldugunu. Her insan cikarina gore hareket eder bu normal bence ama en buyuk cikar Allah rizasidir.İnsanlardan merhamet beklersen çok az kişi sana yardıma gelecektir. Onlara çıkarları doğrultusunda birşeyler ver.
Acı çekmiyorsan, zorlanmıyorsan boşuna uğraşıyorsun çünkü gelişemeyeceksin.
Valla köktürmüşün. Helal olsun?Başarının tek şartı disiplindir.
Yalan söyleyen insanların yüzlerinde 3 ifade olurGüzel Hayat Tecrübelerinizi ve ya tüyolarınızı bekliyorum.
(konu fark etmez)
Bu arada yazan kişilere bende bir kaç tüyo vereceğim ki eğlenceli olsun.
Eğer bu yazıyı okuyorsan tüyo vermen şart söyleyeyim
İlkler benden:
- Bir şey yapmak aklınızdan geçiyorsa onu o an yapın.
- Sixpack çıkarmak için aç karnınıza idman yapmak daha verimlidir.
- Bir kıza hep yardım ederseniz Friendzone yersiniz (yani o kızı kaybedersiniz)
- İnsanları yaptıkları işi övüp ondan o işi istemek etkileyici bir manipülasyon tekniğidir. Örnek: Sen çok güzel resim çiziyorsun. Şunu çizer misin benim için?