63.günden herkese merhaba. Bugün bir kaç kadın yayıncının nasıl oyun oynadığını merak ettiğim için yayınlarını kısa süreli izledim. Hepsinde aynı problem hepsi kısa giyinmiş ve dizlerini vücuduna yaklaştırmış şekilde oturuyor.(Nadiren düz oturan var) Ben 5 dakika böyle oturamaz iken bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Bunları oturup izleyen kitle %90 erkek olduğu kesin. Sadece sohbet bölümüne bakıyorum yabancısı daha beter. Erkekleri böyle kullanmalarından sıkılan bir tek ben değilimdir. Yıllardır fap yaptığım için yaşadığım olumsuzluklar yavaş yavaş kayboluyor. 63.günlük sürecimde matematik sorularını tek seferde olmasa da birkaç saniye inceleyince anlamaya başladım. Bazı kişiler veya fenomenlerin erkekleri kendilerine çekmek için bu tarz yaklaşımından nefret ediyorum. Bu tuzağa düşen erkeklere tavsiyem; Sosyal medya kullanmayın,bildiğiniz sayfaları takip edin. Kapatabiliyor iseniz telefonu direkt kökten kapatın. Keşfet kısmını kullanmayın. Ben de bu tuzağa düştüm ve belkide geçen yıl nofap yapmış olsa idim belki de Üniversite'ye gidebilecektim. Sınava girmeden önce odak problemi yaşıyordum. Birkaç gün önce fap yaptığım için. Bu yıl Kasım ayının sonunda bazı şeylerin değişmesine karar verdim. Bugün 63.günde olmak beni mutlu ediyor Herkese sürecinde başarılar dilerim.
Önemli tavsiye; Bakış açınızı da değiştirin bugün youtube de önerilenlerde de çıkacak bir sitede de çıkacaktır tetikleyici o yüzden nefret edin erkeklerin böyle kullananlardan.
Önemli tavsiye; Bakış açınızı da değiştirin bugün youtube de önerilenlerde de çıkacak bir sitede de çıkacaktır tetikleyici o yüzden nefret edin erkeklerin böyle kullananlardan.
Son düzenleme: