zümrütAnka
Venüs Yolcusu
Arkadaşlar üniversitesi Kendi sınıfım teknik bilimleri sınıfla fazla samimi değilim isteğimrkadaş çevresi kuramadım
Samimi olduğum bir kişi var, oda arkadaşlarım bölümleri farklı toplu bı yere gitmiyoruz
Konuştuğum insan çok ama muhabbet hep kısa kısa kendi bir gurupa giremedim
Biraz bende de var soğuk duruyorum egoist gibi veya çok gülüyorum bı ortasi yok
Kız görünce gözümde büyütmek için küçük görüyorum burnum çok hafada oluyor bu sefer nasıl aşarım
İlk başta bı topluma girdiğim zaman soğukluk var bende insanlar la samimi olamıyorum
2. Sohbet nasıl yonetirim
3. Egoist oluyorum kız karşımdan geliyor
Saçlarıyla oynuyor tam dibinde gözlerimin içine baktı ben önüme bakıyordum bilerek bakmadım geçip giiti neden böyle yaptım diye kendime sordum
Kızı gözünde büyütmek için bu seferde ben çok yüksekten bakıyorum
Karşımdaki kız güzeldi ben ona bak ityacim yokmuş giiv davrandım bazen bu moda giriogdiyerek bakmadım ve burnum havada önüme baktım
Samimi olduğum bir kişi var, oda arkadaşlarım bölümleri farklı toplu bı yere gitmiyoruz
Konuştuğum insan çok ama muhabbet hep kısa kısa kendi bir gurupa giremedim
Biraz bende de var soğuk duruyorum egoist gibi veya çok gülüyorum bı ortasi yok
Kız görünce gözümde büyütmek için küçük görüyorum burnum çok hafada oluyor bu sefer nasıl aşarım
İlk başta bı topluma girdiğim zaman soğukluk var bende insanlar la samimi olamıyorum
2. Sohbet nasıl yonetirim
3. Egoist oluyorum kız karşımdan geliyor
Saçlarıyla oynuyor tam dibinde gözlerimin içine baktı ben önüme bakıyordum bilerek bakmadım geçip giiti neden böyle yaptım diye kendime sordum
Kızı gözünde büyütmek için bu seferde ben çok yüksekten bakıyorum
Karşımdaki kız güzeldi ben ona bak ityacim yokmuş giiv davrandım bazen bu moda giriogdiyerek bakmadım ve burnum havada önüme baktım
Son düzenleme: