Nereyi hedefliyorsun kankaBen varım dostum
bende aynı durumdayım günde minumum 4 saat ve arttıracağım diyordum 4 saate çıkamadım daha? sen nereyi hedefliyorsunKanka bende hazirlaniyorum artik ne kadar hazirlanmaksa
nereden mezunsun kankaMezun olarak da ben varım?
yok dostum kazanamadım, bu sene sınava mezun olarak hazırlanıyorum.nereden mezunsun kanka
hee bende mezunum hatta 2017 mezunuyum üniye girmeyi düşünmüyordum anı bi karar değişikliği ile şimdi sınava hazırlanıyom?yok dostum kazanamadım, bu sene sınava mezun olarak hazırlanıyorum.
İyi düşünmüşsün. Başarılar diliyorumhee bende mezunum hatta 2017 mezunuyum üniye girmeyi düşünmüyordum anı bi karar değişikliği ile şimdi sınava hazırlanıyom?
Ne 4 saati toplasan 1 saat çalismiyorumdur kanka dil bölümü veya Gazetecilik istiyorum. Sen?bende aynı durumdayım günde minumum 4 saat ve arttıracağım diyordum 4 saate çıkamadım daha? sen nereyi hedefliyorsun
Mimar Sinan sinema tv istiyorum, senNereyi hedefliyorsun kanka
yaw kanka yazdığını şimdi okudum bende 2 gündür 1 saat çalışabiliyom?Ne 4 saati toplasan 1 saat çalismiyorumdur kanka dil bölümü veya Gazetecilik istiyorum. Sen?
uluslararası ticaret ve finans/işletme düşünüyorum hangisi uygun olursa durumaMimar Sinan sinema tv istiyorum, sen