Merhaba, an itibariyle 103 gün oldu ve hala uyku problemi tam olarak geçmiş değil. Uykudan lezzet alamıyorum sabah uyandığımda hala azda olsa sersemlik var kafam biraz uyuşuk gibi garip bi his yaşayan bilir :/ Bu sene ramazan ayında 2 gün hariç 27gün boyunca oruç tuttum. Beyin sisinden tam olarak kurtulurum diye düşündüm oruç çok iyi geldi ama beyin sisi tam olarak geçmiş değil. 2018yıllarında nf sürecime başladığımda inanılmaz hissediyordum şimdi eskisi gibi değil anlamadım o donemlerde (2017-2018 yılları arasında) 50. veya 60.günlerde felan iyileşmeyi dibine kadar hissediyordum şimdi 100 günü geçti hala tam olarak yeni hayat evresine geçemedim. İyileşme belirtilerini çok az hissediyorum 
Uyku problemi için melatonin takviyesi aldım 3mg yatmadan 1 saat önce içiyorum uykuya dalmayı biraz kolaylaştırıyor. Önceden uykuya dalmam gece 2-3 ü buluyordu buda uyku kalitesini baya bi etkiliyordu haliyle. Kafein tüketimini baya bi azalttım önceden hergün 1 fincan kahve içerken şimdi haftada 1 veya ayda 3-4 fincanı geçmiyor ama hala anlam veremediğim şekilde süreç çok yavaş ilerliyor bu durumu yaşayan varmı?
Uyku problemi için melatonin takviyesi aldım 3mg yatmadan 1 saat önce içiyorum uykuya dalmayı biraz kolaylaştırıyor. Önceden uykuya dalmam gece 2-3 ü buluyordu buda uyku kalitesini baya bi etkiliyordu haliyle. Kafein tüketimini baya bi azalttım önceden hergün 1 fincan kahve içerken şimdi haftada 1 veya ayda 3-4 fincanı geçmiyor ama hala anlam veremediğim şekilde süreç çok yavaş ilerliyor bu durumu yaşayan varmı?