Öncelikle herkese iyi forumlar. Yaklaşık 6-7 senedir mastürbasyon bağımlısıyım. 3 senedir de bu bağımlılığımdan kurtulmaya çalışıyorum. Bugünden itibaren bırakma sürecine tekrar başlıyorum. Neyse sıkıntımı anlatmak istiyorum. Bende şöyle bir durum var mesela bir kızdan hoşlansam onu çok kafaya takıyorum, çok fazla düşünüyorum. Bu kızı sanalda veya gerçekte görmem önemli değil yani sosyal medyadan bile görüp hoşlandığım kızda da bu durumu yaşıyorum. Moralim bozuluyor sanki sevgilimdi ve ayrılmışım gibi hisler yaşıyorum. Yani sosyal medyadan görüyorum gerçekte hiç tanışmadığım bir kız ki belki gerçekte bile görme ihtimalim yok, konuşma ihtimalim yok. Hep şunu düşünüyorum keşke tanışma fırsatım olsaydı, keşke sevgilim olsaydı diye anlamsız triplere giriyorum ve bu durum uzun süre devam ediyor sonra geçiyor kendiliğinden. Bu durumdan çok şikayetçiyim yani şu anlamsız hislerden uzaklaşmak istiyorum. Yani sosyal medyada görüp hoşlandığım kız gerçekte sevgilim olsa ve ondan ayrılsak kim bilir ne acılar çekicem Bu durumu yaşamamda belki şu da etkili olabilir : 1,5 senedir pandemi dönemindeyiz kapanmalar vs oldu genelde vakitlerimin çoğu evde geçti. Üniversitelerde kapalıydı bir de üstüne mastürbasyon bağımlılığı var bu duyguları yaşamamda bunlarda etkili olabilir. Bu sene üniler açılıyor daha fazla sosyalleşicem, arkadaşlarımla vakit geçiricem bana iyi gelir diye düşünüyorum. Zaten pandemiden önce daha sosyaldim, arkadaşlarımla vakit geçiriyordum. O zaman sosyal medyada değil gerçekte görüp hoşlandığım kızlarda oluyordu ama böyle duygular yaşamıyordum yani anlamsız, saçma triplere girmiyordum. Sizin öneriniz ne olur ? bu durumda siz olsanız ne yapardınız ? Çok anlamsız ve rahatsız edici duygular bunlar.